• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Гаранции и рекламации 

Гаранционни правила  

Стоките, закупени в магазин Sportano, имат 2 години гаранция. Информацията за други гаранционни срокове (напр. за хранителни продукти) се съдържа в продуктовата карта. 


Ако продуктът е повреден по време на гаранционния период, продавачът е длъжен да го замени, ремонтира или да възстанови сумата. Гаранцията не покрива дефекти, причинени от умишлена небрежност или неправилна употреба.    


Повече информация за гаранцията и правилата за рекламация можете да намерите в Общите условия на магазина.


Рекламации 

Искате да подадете рекламация за продукт, закупен в магазин Sportano? Попълнете формуляра по-долу и се свържете с нашия Център за обслужване на клиенти: contact@sportano.bg

Опитайте се да включите възможно най-много детайли: причина за рекламацията, дата на повредата/дефекта и очаквано решение (възстановяване на сумата, замяна с нов продукт или ремонт). Приложете към формуляра снимки на продукта, на които се вижда дефектът.


Жалбата Ви ще бъде разгледана в рамките на 14 работни дни. Нашият екип ще положи всички усилия, за да съкрати времето за отговор. Колкото повече информация предоставите във формуляра, толкова по-лесно ще обработим Вашата рекламация.  

 


Често задавани въпроси

Как се използват моите лични данни? Оригинални ли са продуктите, които купувам?  
Всички продукти в магазин Sportano са от проверени марки и производители. Гарантираме, че нашите стоки са оригинални и неизползвани. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия Център за обслужване на клиенти, където ще получите необходимата информация.  

Как се използват моите лични данни? 
Цялата информация относно съхранението, обработката и използването на Вашите лични данни можете да намерите в нашата Политика за поверителност и бисквитки.  

Мога ли да купя продукти в стационарен магазин?     
Към настоящия момент продажбата на стоки се извършва изключително онлайн. Ако не знаете как точно да поръчате продукт от нас, моля, прочетете инструкциите Как да направя поръчка, където сме описали процеса стъпка по стъпка. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип.