Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Кростренажори

Велосипеди Orbiter в магазин Sportano: общо обучение за всички

Едновременното включване на горната и долната част на тялото прави орбитъра идеално устройство за общо обучение в домашни условия. В нашата оферта ще намерите магнитни и електромагнитни бягащи пътеки от водещи марки в предоставянето на функционално и висококачествено кардио оборудване в целия свят: Kettler, Urbogym, Bowflex, Life Fitness, Spookey, HMS, SportsArt, York Fitness и Schwinn. 

Защо да се упражнявате на орбитален апарат? Ефекти и предимства

Орбитрекът трябва да се превърне в постоянна част от дома ви, ако искате да работите върху физическата си форма и издръжливост по лесен начин, ако искате да оформите и укрепите горната и долната част на тялото, да се отървете от целулита или да намалите телесните мазнини. За един час тренировки на орбитрек се изгарят от 400 до 800 ккал (резултатът зависи от интензивността на упражненията и индивидуалните параметри, например: възраст, пол, тегло, височина).  

Това спортно оборудване не причинява травми и не натоварва ставите, което го прави идеално за рехабилитация или за хора с наднормено тегло или възрастни хора. Предотвратяването на остеопорозата и по-добрата работа на сърдечносъдовата и дихателната система са други ползи от редовното обучение на орбитален кораб

Кой орбитален апарат да изберем? Основни съвети

Искате ли висококачествено оборудване с широк спектър от видове упражнения, степенуване на активността и индивидуална настройка? Потърсете електромагнитен орбитрейнър. Търсите ли оборудване за редовна употреба, което да работи тихо, което е идеално, ако тренирате рано сутрин или късно вечер, или ако имате малки деца вкъщи? Магнитният модел е идеален. Важен критерий при покупката на орбитрек е вашият ръст и дължина на крачката - ако сте високи 165-180 см, подходящо е оборудване с дължина на крачката 40 см; ако сте под 165 см, изберете дължина на крачката 35-36 см. 

Магнитен орбитален апарат

В този модел на орбитрек магнитите, разположени в маховика, отговарят за съпротивлението, което при отдалечаване или приближаване към маховика съответно намалява или увеличава спирачната сила. Тя се управлява електронно, като само с няколко кликвания върху вградения панел се избира видът на тренировката, която искате да направите. На него можете да провеждате интензивни интервални тренировки, както и да възпроизвеждате изкачване на стълби или нагоре по хълм. 

Електромагнитен орбитален апарат 

Това е най-съвременният и най-малко податлив на повреди тип орбитрек, при който електромагнитите отговарят за съпротивлението, което се изразява в по-голяма максимална степен на спиране и по-прецизно регулиране. За да работи, е необходимо да бъде свързан с електричество. В зависимост от избраната програма и нивото на съпротивление ще имате по-голяма или по-малка спирачна сила. Електромагнитният орбитър предлага широка гама от функции и удобства, които могат значително да повишат ефективността и комфорта на упражненията, като Bluetooth свързаност и сдвояване с мобилни устройства, възможност за възпроизвеждане на музика, държач за бутилки или транспортни ролки.  

Орбитален самолет с предно задвижване

В този случай машината има предно монтиран маховик и по-малко разстояние между плъзгачите в сравнение с версията със задно задвижване, което прави крачката по-естествена. За високите хора (над 180 см) ще е по-полезно да се упражняват на него. 

Orbiter със задвижване на задните колела 

Както подсказва името, орбиталният двигател има маховик отзад. Разстоянието между платформите на този модел е 3 пъти по-голямо от това на варианта с предно задвижване, което води до по-голяма дължина на крачката. Той ще е подходящ и за ниски хора. 

Кой орбитален апарат за дома? Препоръчани модели от Sportano 

Добре подбраният орбитален оператор ще ви гарантира пълно удовлетворение от обучението и ще ви помогне да постигнете надеждите си. С помощта на Sportano можете да изберете орбитален модул, който да е идеален за вашия дом. 

Кростренажор Optima 600 на Kettler

Този висококачествен електромагнитен уред със задно задвижване разполага с IPN Coaching, който след тест за физическа годност и въз основа на поставената от вас цел ще състави тренировъчен план, състоящ се от 24 сесии, автоматично актуализиран при промяна на параметри като теглото. Кростренажорът Optima 600 Orbiter на Kettler е със стабилна конструкция и 22-килограмов маховик, предлагащ 15 тренировъчни програми, възможност за конфигуриране на тренировки за 4 души, сензори за измерване на сърдечния ритъм, поставка за бутилка и транспортни колела. 

HMS H6191W Въртящ се орбитален апарат 

Предложението HMS е магнитен модел с иновативен компютър на борда, който благодарение на Bluetooth свързаността е съвместим с мобилни устройства с Android и iOS и по този начин ви позволява да използвате приложения като iBiking или iRunning. Въртящата се орбита има 23 тренировъчни програми, 8 нива на регулиране на съпротивлението, сензори за измерване на пулса, USB порт, държач за бутилка и смартфон. 

Schwinn Програмируем компактен Orbitrek 510E 

Компактният магнитен модел с предно задвижване предлага 13 разнообразни тренировъчни програми, 16 нива на съпротивление, 5,5-инчов LCD дисплей с възможност за контрол и проследяване на параметрите на тренировката, както и широки и нехлъзгави плъзгачи. Пулсовите сензори, разположени на дръжките, ще ви позволят да контролирате сърдечния си ритъм, а Bluetooth свързаността ви позволява да използвате безжичен телеметричен колан (по-точно отчитане на сърдечния ритъм) и специални приложения, включително платформата Explore the World, която ще предотврати еднообразието на упражненията. 

Подробна информация Описание