Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ръкавици за колоездене

Ръкавици за колоездене за любители и професионални колоездачи

Ръкавици за колоездене в Sportano е мястото, където можете да намерите качествени ръкавици - както за любители, така и за професионални колоездачи. Събраните тук продукти ще защитят отлично ръцете ви от студ и наранявания. Разнообразният асортимент ви позволява да избирате ръкавици за колоездене не само според предпочитанията си, но и според сезона. Защитете ръцете си, докато карате велосипед при всякакви условия. Със Sportano можете да изберете модел ръкавици, създаден специално за вас от най-добрите производители в бранша. 

Какви ръкавици да изберете за колоездене? Съвети

Ръцете се изпотяват по време на тренировка, затова при избора на ръкавици за колоездене е важно да се обърне внимание на материала, от който са изработени. Синтетичните материали, като полиестер, бързо отвеждат влагата, така че да се чувствате удобно и сухо по всяко време. Освен това една от основните задачи на ръкавиците за колоездене е да предпазват ръцете ви от нараняване, например при падане. Подходящите за тази цел модели имат специална защита в конструкцията си. Те могат да бъдат под формата например на протектори за кокалчетата или силиконови вложки за кокалчетата и пръстите. Ако искате да сте готови за всякакви метеорологични условия, си струва да обърнете внимание дали ръкавиците ви за велосипед имат силиконово покритие против хлъзгане. Това е особено полезно при дъжд. 

Ръкавиците за колоездене се делят на ръкавици с цели пръсти и къси ръкавици за колоездене (без пръсти). При моделите, покриващи целите пръсти, си струва да се обърне внимание дали са оборудвани с технология за сензорни екрани, която позволява на потребителя да работи със сензорни екрани, без да сваля ръкавиците. Освен това е важно и съдържанието на сребърни йони в материала - те имат антибактериален ефект и премахват неприятните миризми. Комфортът на каране се влияе и от мембраните, използвани в ръкавиците за колоездене, по-специално от тази, която предпазва от вятър. При някои модели палците са покрити със специален абсорбиращ влагата материал, който улеснява отстраняването на капки от очила. Ръкавиците за колоездене се предлагат в различни стилове - в Sportano има модел за всеки. Имаме ръкавици за колоездене за деца и ръкавици за колоездене за мъже и жени

Сезонно адаптирани ръкавици за колоездене

Благодарение на разнообразието от ръкавици за колоездене можете лесно да ги адаптирате към всеки сезон. През лятото са подходящи ръкавици без пръсти или пълни ръкавици, изработени от тънки материали. През зимата са подходящи малко по-дебели модели с напълно покриващи пръстите. В най-студеното време изберете изолирани ръкавици за колоездене. В Sportano ще намерите и водоустойчиви изолатори, които можете да сложите върху ръкавиците си. В нашия магазин можете да закупите продукти от лидери в бранша като Alé, Northwave, ZIENER и POC. Ако имате някакви съмнения, ще се радваме да отговорим на въпросите ви. 

Подробна информация Описание