Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Шапки за плуване

Шапки за плуване в спортен магазин Sportano

Шапките за плуване в магазин Sportano са продукти на известни спортни марки. Те са изработени от висококачествени материали, които осигуряват комфорт и дълъг живот. Те са идеални за любители на плуването, професионалисти и хора, които плуват като хоби.   

Посещението на Sportano.bg ще ви гарантира, че ще намерите правилния продукт, който да отговаря на всички изисквания и на най-взискателните клиенти. Защита от влага, гъвкавост, комфорт - всичко това ще откриете сред продуктите на нашия уебсайт. Изберете перфектната шапка за плуване и се наслаждавайте на спорта по всяко време.   

Шапка за плуване: основен аксесоар за басейна  

Всеки, който реши да отиде на басейн, трябва да си вземе шапка за плуване. Той не само предпазва от влага и мокрота, но също така защитава чувствителния скалп от неблагоприятното въздействие на хлора и други пречистващи водата вещества. Благодарение на шапката за плуване водата се стича по главата ви и не попада в ушите ви, което увеличава комфорта при престоя в басейна. В магазина на Sportano ще намерите много плувни шапки с различни размери. 

Коя шапка за плуване да избера?  

В зависимост от предпочитанията си можем да изберем шапка, изработена от различни материали. Шапката за плуване за дълга коса определено се различава по форма и размер от мъжката или детската шапка. Ако се чудите кой продукт ще е най-подходящ за вас, посетете магазина на Sportano и се възползвайте от широката оферта.   

Мъжки шапки за плуване

Мъжката шапка за плуване трябва да отговаря идеално на размера и формата на главата ви. Той трябва да предпазва вътрешното ухо от наводнения и да подобрява комфорта при плуване. В офертата на Sportano ще намерите силиконови плувни шапки с марка Nike в различни цветове.   

Плувни шапки за жени 

Преди всичко, дамската шапка за плуване трябва да отговаря на размера. Жените с дълга коса трябва да имат предвид, че тя ще заема допълнително място, затова е препоръчително да изберат по-голям размер. Шапката не само ще подобри комфорта при плуване, но и ще намали съпротивлението на водата. Най-гъвкавото и функционално решение са силиконовите шапки за плуване, които се предлагат в офертата на Sportano.bg.   

Детски шапки за плуване

Детската шапка за плуване е от съществено значение за всеки млад плувец. Той подобрява комфорта при практикуване на любимия ви спорт и допълнително предпазва от навлизане на вода в ушите по време на плуване. Офертата на Sportano.bg включва силиконови шапки за плуване в детски размери. Те са изработени от здрав, водоотблъскващ материал, който осигурява гъвкавост и комфорт.   

Подробна информация Описание