Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Тенис

Тенис на корт - изберете своята екипировка с магазин Sportano 

Категорията Тенис в Sportano.bg е мястото, където сме събрали най-висококачественото професионално тенис оборудване. Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете на корта: ракети, топки, струни или обвивки. Нашите специалисти са се погрижили за внимателния подбор на продуктите, като са избрали оборудване от опитни производители. Ако искате да подобрите уменията си и да спечелите повече мачове, си струва да си купите модерно и висококачествено оборудване. Това е, което ви очаква в Sportano! 

Топки, струни, ракети за тенис - оборудване и аксесоари, необходими за всеки тенисист 

И любителите, и професионалистите ще намерят необходимото им тенис оборудване тук. Отделните модели са оборудвани с технологии, които подпомагат ефективната игра. Например в ракетите Yonex се използва, наред с другото, Aero Trench, което представлява система за намаляване на въздушното съпротивление, което прави ракетата по-лесна за управление. Специално проектираните форми на ракетите за тенис гарантират прецизен контрол. 

В магазина Sportano освен ракети ще намерите и струни и топки. Последните се делят на топки под налягане, топки под ниско налягане и топки без налягане. Топките за тенис под налягане са предназначени предимно за професионалисти. Топките с ниско налягане са детски модели, маркирани с три цвята: зелен, оранжев и червен. От друга страна, топките без натиск са подходящи за периодично обучение. Те са по-твърди и по-тежки от топките под налягане, тъй като съдържат гума. Заобиколени от висококачествен филц, те се представят добре на различни повърхности на корта. От друга страна, обвивките подобряват сцеплението, намаляват риска от поява на мазоли и абсорбират влагата. 

Избор на подходящо оборудване и аксесоари за тенис - за какво да внимаваме в магазина за тенис? 

При попълването на комплекта за тенис е добре да се вземе предвид нивото на уменията на играча и честотата на практикуване. На тези, които тренират редовно, се препоръчва да закупят комплект топки за натиск, които позволяват по-добър контрол и отскачат по-лесно; те трябва да се подменят от време на време. Сред ракетите на марки като Babolar, HEAD, Dunlop, Wilson, Tecnifibre или YONEX, наред с други, ще откриете модели, предназначени както за начинаещи, така и за професионалисти. Предлагаме и тенис ракети за деца - по-леки и по-малки. Те ще позволят на най-малките потребители да развият своите спортни умения и да научат правилата на тениса.  

При избора на ракети си струва да се обърне внимание на формата на главите, теглото и използваните материали. Начинаещите трябва да избират по-леки ракети, изработени от композитни материали или алуминий. На напредналите потребители се препоръчва да използват оборудване, изработено от графит: материал с по-високо тегло, който позволява по-силни отскоци. Колкото по-голяма е главата на ракетата, толкова по-лесно се отскача топката, но по-малките глави позволяват по-голяма прецизност и се използват по-често от професионалисти

Не сте сигурни коя ракета ще е подходяща за вас? Членовете на нашия екип с удоволствие ще ви помогнат да изберете. Вземете си тенис оборудване заедно със Sportano! 

Подробна информация Описание