Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Къси панталони за колоездене

Къси панталони за колоездене за професионални колоездачи и любители

Комфортът и удобството са от съществено значение при карането на велосипед. Независимо дали се нуждаете от продукт, изработен от специални материали за по-взискателни маршрути, или от удобни шорти за развлекателни пътувания, в Sportano.bg ще намерите шорти за колоездене от най-добрите производители. 

Какви къси панталони да изберете за колоездене? Съвети

Основният фактор, който трябва да вземете предвид при избора на шорти за колоездене, е материалът. Тя трябва да е термоактивна и да позволява бързото отвеждане на влагата навън. Комфортът е гарантиран от шорти, изработени от синтетични материали като полиамид или еластан, които са издръжливи на износване и са готови за тежки условия. В зависимост от нуждите ви материалът може да бъде ветроустойчив или водоустойчив. 

Добре прилепналите шорти за колоездене са тези, които са еластични и прилепват към тялото, но достатъчно, за да позволяват на тялото да диша лесно. Важно е късите панталони за колоездене да са изработени от така наречените плоски шевове. Използването им в късите панталони елиминира възможността за протриване по време на пътуването. Това е особено важно, ако късите панталони ще се носят върху голото тяло. Късите панталони за колоездене MTB са пример за такъв продукт. 

Друг аспект е стелката. Благодарение на това натискът, упражняван върху тялото, не се усеща болезнено от потребителя. На пазара има много модели стелки, както от плат, така и от гел. Те се различават не само по материал, но и по конструкция, която зависи от потребителя. Дамските къси панталони за колоездене са по-широки и по-големи поради женското телосложение. Мъжките шорти за колоездене, от друга страна, са по-издължени. Вложките от пенопласт осигуряват добра вентилация, а гел вложките пасват чудесно. 

Най-добрите къси панталони от професионални марки в Sportano.bg

Независимо дали сте любител на колоезденето или професионалист, който от години преодолява дълги разстояния и трудни маршрути, една от основните предпоставки за комфортно каране е подходящото облекло. Каската или ръкавиците са също толкова необходими, колкото и съобразените с нуждите на велосипедистите къси панталони. В офертата на sportano.bg ще намерите както професионални шорти за колоездене, така и такива за развлечение. 

Водоустойчивите и ветроустойчиви шорти за колоездене от POC са идеални за професионалисти, които пътуват на дълги разстояния с велосипед. Благодарение на високото си ниво на топлинен комфорт те преминават успешно теста дори в студено време. Подплатата с подобрена технология на силиконовата пяна VPDS Multi D осигурява подходящ комфорт по време на каране. 

Прилепналите презрамки и крачоли са основните характеристики на шортите за колоездене Santini. Те се приспособяват идеално към тялото ви благодарение на гладката термоактивна материя и заострените крачоли. 

Сред късите панталони, които ще осигурят не само комфорт и прилягане към фигурата, на sportano.bg ще намерите продукти на марката Northwave. Използването на светлоотразителни елементи в късите панталони за колоездене на този производител ще осигури подходяща видимост по време на нощно каране. 

Подробна информация Описание