Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Кърпи от микрофибър

Микрофибърни кърпи - издръжливи и надеждни модели в спортен магазин Sportano 

Изключително леки, бързо съхнещи, с висока степен на абсорбиране на вода и пестящи място - това несъмнено са най-важните предимства на кърпите от микрофибър. Той е идеален не само у дома, но и на плажа, при плуване, в басейна, във фитнеса или дори по време на пътуване. Тя не заема много място, така че можете да я носите навсякъде със себе си по всяко време, а ако се занимавате с водни спортове или плувате, изберете спортна кърпа от микрофибър, която бързо абсорбира водата. В нашия спортен магазин Sportano ще намерите висококачествени кърпи от микрофибър на известни марки като Rip Curl, Speedo, AQUA-SPEED, FUNKY TRUNKS, Cressi, ARENA или Nike

Микрофибърни кърпи - предимства и приложения 

Микрофибърната кърпа е преди всичко тъкан, която е проектирана така, че да абсорбира бързо вода и да изсъхва също толкова бързо, както и да е достатъчно дишаща, така че кожата да диша. Микрофибърът е изключително подходящ за алергии, тъй като не предизвиква алергии или кожни раздразнения и не абсорбира прах или други замърсявания в структурата на материала. Кърпата, изработена от този материал, е изключително мека и приятна на допир, както и здрава и устойчива на повреда или често пране. Той заема много малко място и затова е идеален за пътуване. Микрофибърната кърпа е отличен избор за тези, които плуват или се занимават с водни спортове, тъй като тъканта абсорбира водата много бързо и поддържа кожата суха. Хората, които ходят на басейн, сауна, фитнес зала или дори на походи и се нуждаят от бързо съхнещ продукт в движение, могат успешно да използват кърпата. 

Микрофибър - основна информация 

Микрофибърът, често наричан и микрофибър, е синтетичен материал, изработен от тънки влакна, като полиестер или полиамид. На пазара се предлагат голям брой кърпи и продукти от микрофибър и, което е важно, в различни дизайни и цветови варианти, тъй като съвременните техники за производство на тъкани позволяват това. Материалът се използва преди всичко за кърпи, спално бельо, както и за кърпи и меки почистващи препарати. За този вид тъкани трябва да се полагат подходящи грижи, тъй като неадекватното изпиране и почистване на материала след употреба ще доведе до изкривяване или увреждане на отделните влакна. Ако се чудите как да изперете кърпа от микрофибър, първо настройте подходящата температура на пране - 40-50 градуса, а след приключване на почистването е добре да изплакнете продукта със студена вода. Това ще гарантира, че тъканта няма да се деформира, а преди всяко пране прочетете етикета, за да се уверите, че сте избрали правилната температура и програма за пране. Това е важно, тъй като някои продукти от микрофибър имат примеси и от други материи. За пране избирайте перилни препарати, които не съдържат омекотители, тъй като те могат да увредят структурата на влакната.  

Как да изберете кърпа от микрофибър? 

Когато избирате подходящата бързосъхнеща микрофибърна кърпа, обърнете внимание на размера на продукта, тъй като на пазара можете да намерите микрофибърна кърпа с размери 110x175, 120x60, 140x70 или 100x500, както и с много други размери. Съобразете модела на кърпата с нуждите си, а самият размер също оказва влияние върху теглото, скоростта на сушене и попивателната способност. Най-голямото им предимство е, че пясъкът или тревата не залепват за кърпата, така че когато сте на плажа или практикувате водни спортове, тя ще работи перфектно. Освен това изберете правилния модел кърпа, като обикновено се прави разлика между плоска микрофибърна кърпа и хавлиена кърпа. Първият тип е с гладка повърхност, която заема малко място и абсорбира много добре водата. От друга страна, хавлиеният микрофибър е доста дебела материя, но все пак мека и нежна на допир, с подходящи бързосъхнещи свойства. Въпреки това, поради дебелината на материала, той заема много повече място в раницата или чантата. 

Сред голям брой модели можете да изберете кърпа от микрофибър XXL, спортна кърпа от микрофибър или кърпа за баня от микрофибър. От друга страна, кърпата за коса от микрофибър е модел с форма на тюрбан, който бързо охлажда излишната вода. 

Микрофибърни кърпи - марки и производители 

В Sportano ще намерите висококачествени кърпи от микрофибър на известни марки като AQUA-SPEED, Speedo, Cressi, Nike, Rip Curl, ARENA или FUNKY TRUNKS. При нас ще разполагате с бързосъхнещи кърпи в много размери, така че можете да изберете продукт, който да отговаря на вашите нужди. Освен това има голям брой цветови вариации и дизайни. Определено си заслужава да имате със себе си кърпа от този материал, когато плувате, практикувате водни спортове или посещавате плажа. Тя абсорбира водата адекватно, като същевременно не предизвиква алергии, заема малко място и е много лека, което е изключително важно за транспортиране и съхранение. 

Подробна информация Описание