Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ракети за скуош

Ракети за скуош: професионални модели от гамата Sportano

Скуошът е изключително динамичен спорт, в който бързината и добрата кондиция са от значение. Ето защо тя изисква оборудване, което е издръжливо и изтънчено във всеки детайл. В Sportano ще намерите най-висококачествените ракети за скуош за начинаещи и напреднали. Тяхната класа е гарантирана от производители като Dunlop, Prince, Tecnifibre и Wilson.   

Как да избера правилната ракета за скуош?

Ракетата за скуош трябва да бъде съобразена с нивото на напредване и опита на играча. Благодарение на това той ще осигури ефективно обучение и ще се доказва по време на всяка игра.   

Ракета за скуош за начинаещи 

Хората, които тепърва започват приключението си със скуоша, трябва да се насочат към ракети за начинаещи с тегло между 145 и 180 г, което е доста тежко. Те се характеризират с по-голяма глава, която улеснява удара по топката за скуош. Преместването на центъра на тежестта към дръжката също помага. Те осигуряват по-голяма стабилност и по-малко вибрации. Ракетите за скуош за начинаещи са подходящи и за по-големи деца. Например ракетата за скуош Dunlop Blaze е изработена от графитен композит. Издръжливата ѝ конструкция осигурява голяма сладка точка, което се отразява на силата на удара.   

Скуош ракети за средно напреднали и професионални играчи 

По-напредналите и професионалните играчи избират леки и много леки ракети за скуош. Те се характеризират главно с по-малка повърхност на удара, която предизвиква по-силен отскок. При ракетите за скуош за професионалисти и опитни хора балансът е разположен по-близо до главата. Това дава възможност за бърза игра и кратко време за реакция, но в същото време изисква по-голяма прецизност от играча. Например ракетата за скуош Tecnifibre Carboflex 125 Airshaft. Конструкцията й е изработена от висококачествен графит, а главата е от многовлакнеста струна Dynamix V.P. Технологията X-ARMS представлява допълнително укрепване от двете страни на ракетата, което осигурява изключителна стабилност и гъвкавост. Системата с разширени отвори за струните осигурява по-добър контрол и усещане при удари извън центъра.  

Най-добрите ракети за скуош от известни марки 

Най-добрите ракети за скуош са изработени от издръжливи, но леки материали. Това са основно различни алуминиеви сплави и графитни композити. Всеки от оценяваните производители допълнително използва свои собствени технологии, системи и методи за леене.  

Една от най-популярните ракети за скуош, предпочитана от професионалистите, е Tecnifibre Carboflex Cannonball, използваща Basaltex Multiaxial Technology и подписана от Микел Анхел Родригес. От друга страна, Wilson Blade Team е оборудван със системата Power String, която осигурява отлична дълбочина на удара. А дръжката Exact Tack Grip съчетава гъвкавост и комфорт, за да осигури подходящ захват.   

Sportano предлага широка гама ракети за скуош за начинаещи и професионалисти. 

Подробна информация Описание