Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Велосипедни раници

Раници за велосипед - просторни и надеждни модели в спортен магазин Sportano 

Раницата за велосипед е удобен начин да съхранявате оборудването си по време на всяка експедиция. Благодарение на него можете да съхранявате най-важните аксесоари или предмети. Любителите на карането на две колела оценяват неговата функционалност и наличието на различни решения на пазара. Изберете подходящата раница за велосипеда си в нашия магазин Sportano.bg, където предлагаме продукти на известни марки като Thule, Jack Wolfskin, Zefal, Osprey, EVOC, Deuter, Basil, Acepac, CamelBak или Oakley

С резервоар, за път, за лаптоп или водоустойчиви - видове раници за велосипеди 

Най-популярният модел е раницата за велосипед с резервоар, която представлява система за хидратация, позволяваща използването на вода по време на каране, без да се налага да спирате по маршрута. Предлага се и водоустойчива раница за велосипед, която е оборудвана със специална водоустойчива материя или дъждобран. Тя не позволява на водата да проникне вътре, а тъканта не попива влагата. На пазара можете да намерите и раница за лаптоп, раница за велосипед до работа или раница за багажник за велосипед. Гореспоменатите модели се различават основно по дизайн и капацитет, но са проектирани така, че да побират необходимите вещи при каране на едноколесен велосипед. Раницата за шосеен велосипед, от друга страна, е вариант за тези, които искат да поберат необходимите аксесоари, но се нуждаят от лек модел. При шосейно каране постигането на ниско тегло на оборудването и екипировката е от съществено значение. 

Освен това дамската раница за велосипед и мъжката раница за велосипед са модели, които обикновено се различават помежду си по конструкция и цветови варианти. Продуктите обаче имат една и съща цел - да осигурят място за съхранение на екипировката по време на колоездене.  

Избор на подходяща раница за велосипед 

Най-характерната особеност на велосипедните раници е високият бедрен колан, който ви позволява да карате свободно, като запазвате равновесие, тъй като раницата не се накланя назад. Освен това раницата не се измества, което е изключително важно при по-големи модели. Преди всичко си струва да изберете раница за колоездене с резервоар за вода, т.е. система за хидратация, която е изключително полезна при дълги маршрути или каране в горещо време. Раницата за велосипед означава също така голям брой отделения и джобове за съхранение на предмети.  

Ако търсите функционален и издръжлив продукт, раницата ви за колоездене трябва да има непромокаеми материи, така че при неочакван дъжд материалът да не се пропие.  

Моделите велосипедни раници от гамата Sportano са оборудвани и с вентилационни системи като Air Pad System, за да се осигури адекватна циркулация на въздуха. При нас ще намерите и продукти със стабилност на гърба, която се гарантира от регулируемите системи за носене.  

Как да изберем правилния капацитет на раницата за велосипед? 

Когато избирате подходящата раница за велосипеда си, е важно да съобразите вместимостта ѝ, която варира от 5 до 30 литра в зависимост от избрания модел. По-големите продукти са вариант за хора, които се отправят на по-дълги маршрути и трябва да вземат със себе си дрехи или храна в допълнение към оборудването си. Раницата за велосипед с обем 10 литра и раницата за велосипед с обем 15 литра са стандартни вместимости, които се избират много често. Класифицирани като средно големи, те могат да поберат храна или връхна дреха, например яке за колоездене. Раниците за велосипед с обем 5-10 л са много по-малки модели, но са чудесни за еднодневни пътувания, когато не се нуждаете от много екипировка.  

От друга страна, 20-литровата и 25-литровата раница за велосипеди са продукти, предназначени за по-дълги пътувания, подобно на 30-литровата раница за велосипеди. Те се отличават с по-голям капацитет, в който могат да се поберат дрехи, части, аксесоари или храна. Правилният избор на капацитет на раницата зависи от вашите нужди. 

Марки, предлагащи качествени раници за велосипеди 

В Sportano разполагаме с широка гама раници за велосипеди от марки като Jack Wolfskin, Zefal, Osprey, Basil, Acepac и Oakley. Ако търсите подходящия продукт, изберете раницата за велосипед на Thule. Оборудван е с бедрен колан и гръдна лента за по-добра опора. Някои модели разполагат със система за хидратация чрез магнитната система за прибиране на тръби ReTrakt. От друга страна, раницата за велосипед CamelBak има системи за хидратация, така че всичко, което трябва да направите, е да регулирате капацитета на модела, за да отговаря на вашите нужди. При нас ще откриете и раницата за колоездене EVOC и раницата за колоездене Deuter, които се отличават със значително по-голям капацитет.  

Подробна информация Описание