Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ракети за бадминтон

Ракети за бадминтон: богат избор в Sportano

Магазин Sportano.bg предлага най-доброто оборудване за ракетни спортове, изработено с внимание към всеки елемент. Наличното оборудване гарантира победа на игрището и безспорно качество, зад което стоят реномирани производители. Професионални ракети за бадминтон, комплекти за игра и семейни комплекти - в нашата оферта ще намерите всичко необходимо за удовлетворяваща игра на всяко ниво на опит. 

Развивате ли страстта си на игрището или тепърва започвате приключението си с дартса? Със Sportano ще получите надеждна подкрепа, съобразена с вашето ниво на опит и индивидуални предразположения. Ще намерите ракети, проектирани с оглед на начинаещите: изработени от лек алуминий, неутрално балансирани и с дръжка. А за професионалистите имаме графитни ракети с твърда гъвкавост за мощни и прецизни удари. 

От какво се състои ракетата за бадминтон? Строителство и проектиране

Конструкцията на ракетата за бадминтон е от решаващо значение при избора на оборудване за играча. Най-важните елементи на конструкцията включват рамката, която се състои от глава, дръжка, вал и връзка. Освен това зоната на напрежение оказва значително влияние върху качеството на отскока. 

Дръжката е мястото, където се държи ракетата. Моделите се предлагат с различни дължини на обиколката, а дебелината на всяка дръжка се определя по 4-степенна скала, като се използват означенията G2-G5 (от широк до тесен захват). 

Следващият елемент е валът, който свързва дръжката с главата чрез съединител. Тези части обикновено са изработени от графит, въглеродни влакна или алуминий и определят теглото на ракетата. Най-често ще видите моделите Yonex 1U-5U (от най-лекия до най-тежкия). 

Главата е скелетът на напрегнатото поле. Предлага се в овални и изометрични форми с по-широка сладка точка. Площта на струната е площта на отскока на елерона - диапазонът на напрежението на струната определя ефективността на играта (напр. добро усещане на елерона и интензивност на ударите). 

Коя ракета за бадминтон да изберем?

Коя ракета за бадминтон е най-добра? Всичко зависи от нивото и характера на играта ви. В магазин Sportano ви очаква богат избор от продукти от висок клас, за да можете да постигнете целта си. За начинаещите, които се фокусират върху сезонната игра, най-добрата ракета за бадминтон е изработена от леки материали (напр. алуминий). За развлекателни сесии са подходящи комплекти, съдържащи цялото оборудване. 

Мислите за чести тренировки на игрището, независимо от сезона? Изберете ракета за бадминтон, изработена от издръжливи композитни материали с по-голяма твърдост, и ударите ви ще станат по-агресивни. За първите ви тренировки ракета с балансирана дръжка ще ви даде повече маневреност. 

Професионалните ракети за бадминтон се характеризират с изключително плоска повърхност, висока твърдост и наличие на съвременни технологии, които осигуряват стабилни удари с максимална скорост. Те включват Nanomesh Neo, Aero+Box Frame или Sonic Flare System. Най-добрият избор за напредналите играчи са моделите, изработени от графит и въглеродни влакна с добавени усъвършенстващи материали като нанокарбон, волфрам или титан

Най-добрите ракети за бадминтон от известни марки

Sportano.bg предлага най-добрите ракети за бадминтон, които са били използвани по време на турнири от играчи от световна класа като Лий Чонг Уей или Кенто Момота. Офертата включва продукти на марки като YONEX, Talbot-Torro и Wilson, които са гаранция за точни отскоци, висок контрол над ракетата и мощни удари, които гарантират удовлетворяваща игра. 

Подробна информация Описание