Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Торби и дисаги за велосипед

Чанти за велосипед - издръжливи и надеждни модели в спортен магазин Sportano 

Няколкодневно пътуване или пътуване извън града изисква да вземете със себе си необходимото оборудване, храна или дрехи. По време на такива пътувания чантата за велосипед е идеално решение, в което можете да поберете цялото оборудване и аксесоари, необходими за пътуването. В нашия магазин Sportano ще откриете чанти за велосипеди, чанти за рамки, чанти за кормило и чанти за под седалката от известни марки като Thule, Topeak, Blackburn, EVOC, Lezyne, Meteor, Deuter, Basil, Wheel Up, Zefal и FIDLOCK

За багажник, кормило, рамка или багажник - видове чанти за велосипеди 

Ако търсите подходящата чанта за велосипед, можете да намерите чанта за багажник, кормило, рамка и под седлото. Популярна е и чантата за телефон за велосипед, която ви позволява да съхранявате безопасно устройството си, докато карате. Чантата за багажник на велосипед е класическо решение, при което поставяте чантата на гърба на велосипеда. Чантата за велосипед на кормилото ви позволява да държите предметите близо до вас, така че винаги да имате всички дребни предмети под ръка. Освен това тя не пречи при каране и е здрава и удобна, но има ограничен капацитет. Друго популярно решение е велосипедната чанта за рамата, която е изключително практична и здрава, а стабилната закопчалка държи панерчето. Въпреки това чантите за велосипеди с рамка са по-малки модели - те не се отличават с голям капацитет. Има и чанта за велосипед под седлото, която се монтира на стойката на седалката или под самото седло.  

Панерчето за шосеен велосипед е предназначено за тези, които притежават популярния "шосеен" велосипед и се нуждаят от продукт, в който да поберат оборудването си. Това е модел, който обикновено се монтира на багажника и панерчето виси от двете страни, осигурявайки достатъчно място за съхранение. 

Как да изберете чанта за велосипеда си? 

Когато избирате чанта за велосипед, обърнете внимание на материала, от който е изработена, тъй като чантата трябва да е устойчива на вода и мръсотия и да не пропуска вода. Оборудван е с твърдо дъно, което гарантира, че долната част на продукта няма да бъде претоварена. Колкото по-голям е моделът, толкова по-голяма е възможността за поставяне на необходимото оборудване вътре. В идеалния случай чантата трябва да има достатъчен брой джобове или отделения, в които да се поставят отделните предмети от багажа. Освен това здравото закрепване е от съществено значение за издръжливостта и безопасността при пътуване. Някои модели имат специални зъби или куки. Въпреки това, независимо от използваното закрепване, всяка лента или закопчалка трябва да бъде здраво затегната, за да не се повреди нищо по време на пътуването.  

В зависимост от обема на оборудването, което трябва да вземете със себе си, изберете подходящия тип чанта за велосипед. Ако се нуждаете от по-голям модел, изберете чанти за багажник за велосипед или чанти за кормило на велосипед. По-малките продукти се монтират на рамката или под седлото, а чантата за телефон за велосипед трябва да се постави в горната част на рамката, точно до кормилото.  

Материал на чантите за велосипеди 

На първо място, чантата за велосипед трябва да е изработена от трайни, здрави и устойчиви на износване материали, така че да се представя добре по време на каране в различни условия. Освен това тя трябва да бъде водоустойчива и херметична, което се осигурява чрез използване на залепени или заварени шевове. Подобно решение ефективно предпазва чантата за велосипед от вода или мръсотия. Най-често полиестерни материали се използват за изработката на чанта за велосипед за багажник, кормило или рамка. Понякога са покрити и подсилени с допълнителни слоеве от PVC или кордура.  

Марки, предлагащи чанти за велосипеди, на които си струва да заложите 

Сред видовете ще откриете чанта за телефон за велосипед, чанта за багажник за велосипед, чанта за кормило на велосипед, чанта за рамка на велосипед или чанта за седло на велосипед. В Sportano можете да разгледате различни модели на известни марки като Thule, Topeak, Blackburn, EVOC, Basil, Wheel Up или Zefal. Когато избирате, обърнете внимание на материала, от който е направена конструкцията, и на начина на закрепване, за да подберете подходящия модел според нуждите си.  

Подробна информация Описание