Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Хандбал

Хандбал: тренирайте на най-високо ниво със Sportano.bg 

Хандбалът се основава на силата, прецизността и силата на хвърлянето. Това от своя страна изисква издръжливо оборудване и облекло, изработени от най-висококачествени материали. Всичко това и още много други неща ще откриете в Sportano. Предлагаме хандбални продукти изключително от най-добрите марки като Kempa и Select, за да можете да тренирате на най-високо ниво.  

Хандбал - коя игра да изберете?  

Висококачествените топки за ръка са изработени от естествена или изкуствена кожа или синтетични материали. Повърхностният материал е мек, така че осигурява подходящ захват и добро усещане. Най-добрите модели топки използват съвременни технологии, като например Kempa Spectrum Synergy Pro с уникалната си конструкция от 30 панела. Многослойното ламиниране на пяната гарантира перфектно отскачане и усещане на топката в ръката. От своя страна латексовата вътрешна тръба с текстилна ламинация предпазва от прекомерно напомпване, така че топката да запази правилната форма, тегло и ниво на аерация за дълго време.  

Топките за хандбал от най-високо качество са подходящи за използване със смолистото лепило, което повечето играчи използват по време на мачовете, за да осигурят още по-добро сцепление. 

Топките за хандбал се предлагат в три основни размера. Размер 1 е с обиколка от 50 до 52 cm и тегло от 290 до 330 g. Те са подходящи за момичета на възраст от 8 до 14 години и момчета на възраст от 8 до 12 години. Размер 2 е с обиколка от 54 до 56 cm и тегло от 325 до 375 g. Те се използват за женски хандбал и за момчета на възраст 12-16 години. Топките с размер 3 са най-големите и най-тежките с обиколка от 58-60 см и тегло 425-475 г. Те се използват в играта за мъже и момчета от 16-годишна възраст.  

Всички размери отговарят на критериите на IHF, Международната федерация по хандбал. 

Най-добрите обувки за тренировки по хандбал 

Хандбалът е динамична игра, така че обувките за тренировки и състезания трябва да гарантират маневреност, бързина, безопасност и прецизност. Подметката трябва да е изключително здрава и устойчива на удари и редовни скокове. Плоската конструкция, съчетана с високи странични стени в средата на стъпалото, осигурява отлична стабилност. Адекватното омекотяване от своя страна предпазва от нараняване не само на самото стъпало или глезен, но и на коленните стави и др. Горната част на обувките за хандбал трябва да осигурява перфектно прилягане и дишане. Моделите от висок клас са оборудвани със специални ядра, които отговарят за възвръщането на енергията при по-високи скокове.  

Облекло за хандбал: основни дрехи и аксесоари

Висококачественото хандбално облекло на марки като Kempa и Hummel е изработено от леки и дишащи материали. Блузите и шортите са с множество мрежести панели за оптимален комфорт и проветрение по време на игра или тренировка. Специални технологии отвеждат влагата от тялото, като осигуряват комфорт дори по време на дълги мачове. Хандбалът е контактен спорт, в който от време на време се случват издърпвания или опити за спиране на играча. Ето защо професионалните екипи за хандбал са изключително издръжливи, като същевременно прилягат правилно към фигурата.  

Заслужава си да се снабдите и с протектори за ръце и колене. Те ще ви предпазят от наранявания и травми, причинени от изтъркване на дансинга.  

Подробна информация Описание