Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ракети за падел

Ракети за гребане - изберете правилната ракета в спортния магазин на Sportano

Ракети за гребане категория на Sportano.bg е най-доброто място за закупуване на ракети за този спорт. Тук сме събрали само оборудване, подбрано от специалисти от доказани и опитни марки. Независимо от нивото ви на опит, тук ще намерите ракета за гребло, която отговаря на вашите изисквания. Различните форми, марки и материали ви позволяват да адаптирате оборудването към потребителя. Убедете се сами, като изберете най-висококачествената ракета за гребло в Sportano. 

Как да избера ракета за гребло?

Падел - ракетата е най-важният елемент за удобни и безопасни игри. Чудите се как да изберете подходящия за вас модел? Струва си да знаете, че на пазара има ракети за падел с различни форми: кръгли, ромбовидни и сълзовидни. Кръглите ракети с гребло са идеалният избор за начинаещи. Сладката им точка се намира в централната част на главата. Това оборудване дава страхотно усещане за контрол върху топката. Ракетата с форма на диамант е създадена за динамична игра сред напредналите потребители и професионалистите. Сладкото място е разположено по-близо до по-широката част на главата, което позволява ефективна и прецизна атака. От друга страна, ракетата за гребло с форма на сълза е доста универсално оборудване. Сладкото място е разположено на място, което е някъде по средата между кръглите и ромбовидните ракети. Тази форма е предпочитана както от начинаещи, така и от напреднали потребители. 

Освен формата, теглото на ракетата за гребло също е много важно. Начинаещите трябва да избират по-леки модели, тъй като те са по-лесни за управление и не се уморяват толкова бързо. По-тежките са предназначени за професионалисти, които ценят агресивните и мощни удари. Различните модели се различават и по своя баланс. При кръглите ракети балансът е предимно върху дръжката, при ромбовидните ракети - върху главата, а при ракетите с форма на сълза - върху цялата ракета. Струва си да се отбележи материалът, от който е изработена ракетата с гребло. Предната му част обикновено е изработена от пяна или EVA. Последните се характеризират с по-голяма издръжливост. Дръжките на ракетите за гребло обикновено са изработени от фибростъкло или въглеродни влакна

Ракети с гребла - цени, видове, марки

В Sportano ще намерите ракети за гребло с различни форми, подходящи за различни стилове и нива на игра. Тук сме събрали модели от най-добрите марки на пазара, като Head или Babolat, и др. Цените на оборудването са доста разнообразни, тъй като зависят, наред с другото, от материала и технологията, използвани при производството. Високият клас ракети може да струва дори повече от 1000 PLN, но оборудването за начинаещи е много по-евтино. Например, можете да намерите ракети за гребло, изработени от иновативния композитен материал INNEGRA™, който намалява вибрациите и осигурява отличен контрол, за малко над 200 GBP. Някои модели се отличават и с наши собствени иновации, като например интегрираната система за защита, която прави ракетите за гребло устойчиви на механични повреди. Изберете най-висококачественото оборудване със Sportano! 

Подробна информация Описание