Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Julbo

Основана от Жул Бо, френската марка Julbo е създадена през 1888 г. Въпреки че първоначално се занимава с производството на коригиращи очила, скоро се специализира в производството на слънчеви очила, което води до пускането на първите слънчеви очила в началото на 20-ти век. Продуктите на Julbo се характеризират с най-високо качество на изработка. Първите модели очила, като Julbo Criastalliers и Vermont, са създадени по молба на търсачи на минерали, които се нуждаят от ефективна защита на очите. Така се раждат специализираните слънчеви очила, които са идеални за планински експедиции. 

Най-големият ръст на марката е през 50-те и 60-те години на миналия век, когато интересът към алпинизма се увеличава значително и много професионалисти започват да се стремят към най-високите върхове на Каракорум. Julbo реагира отлично на нуждите на обществеността по това време и започва да произвежда слънчеви очила в световен мащаб, като си сътрудничи с много хималайски алпинисти, включително Яник Сейгнер. Така марката започва да печели все повече и повече клиенти, а продуктите ѝ се появяват на Монблан, Нанга Парбат, К2 и Броуд Пик. 

През годините производителят Julbo значително разшири гамата си и въведе специализирани слънчеви очила за ветроходство от серията Nautic с обтекаема форма и различни цветове на лещите. Освен това компанията предлага и очила за най-малките потребители, които отговарят на високи стандарти за защита на очите, както и модерни ски очила и дори каски. Днес марката Julbo е една от водещите марки, специализирани в производството на слънчеви очила, и нейните продукти се използват по целия свят от спортисти в различни спортове. 

Подробна информация Описание