Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Gunki

Основател на холандската марка риболовни принадлежности е Карл Висер. Произходът на Gunki датира от 2008 г. и е свързан с риболова на спининг. В края на 2014 г. компанията се премества на сегашното си място в Дидам и разширява асортимента си, включвайки оборудване за хищнически риболов. Компанията организира и турнира GUNKI Iron Tournament - най-голямото състезание по уличен риболов в Европа. 

Марката се фокусира върху създаването на качествени продукти, които са съобразени с нуждите и бюджета както на любителите, така и на професионалните риболовци. Акцентите в богатата гама включват въдици Iron-T, изградени върху внимателно подбрани заготовки и завършени с мрежа Fuji KR Concept. Сред другите признати от рибарите серии са Street Fishing Concept, Gunki Squad, Gunki Finesse или Gunki Belly Boats (с възможност за разширяване и персонализиране според индивидуалните нужди на рибаря).  

Гамата Gunki включва също макари, примамки и по-дребни риболовни аксесоари. Марката използва опита на специалисти и техници от цяла Европа, за да адаптира продуктите си към различните стилове, техники и тактики на риболов. 

Подробна информация Описание