Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Fischer

Fischer

През 1924 г. Йозеф Фишер решава да направи смела крачка и създава своя собствена компания за ски: Fischer. По времето на Йозеф компанията продава половин милион ски, но най-големият период на растеж на марката настъпва под ръководството на сина му Йозеф Джуниър, който значително разширява дейността и влиянието на марката с иновативните си идеи. 

През 60-те и 70-те години на миналия век марката Fischer се специализира в производството на ски за ски бягане, като по този начин се превръща в един от водещите производители на ски оборудване в света. Освен това през 1973 г. Фишер решава да разшири гамата си с висококачествени ракети за тенис и влиза в партньорство с други марки, за да създаде нова формация - Sport AG 

Най-доброто доказателство за качеството на оборудването на Fischer е фактът, че специализираните продукти на марката се използват от професионални спортисти в цял свят, като например най-добрите полски ски скачачи. На Зимните олимпийски игри в Сочи през 2013 г. скандинавските скиори, използващи оборудване на Fischer, спечелиха повече от 100 медала.  

С течение на годините марката Fischer е изградила своята позиция на пазара. Компанията използва в своите продукти най-съвременни технологии като Air Tec, Carbon Tech, Full Diagonal Toe, Powerrail, които повишават качеството им и осигуряват високо ниво на комфорт. Днес Fischer е един от най-големите производители на ски оборудване, чиито продукти се ползват от хиляди потребители по целия свят. 

Подробна информация Описание