Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Аксесоари за SUP

Аксесоари за SUP - изберете перфектния модел в магазин Sportano 

Започвате ли да се занимавате с гребане със стойка или вече имате опит в този воден спорт? Каквото и да е нивото ви на опит, добра идея е да се снабдите с качествени SUP аксесоари, които не само осигуряват комфортно движение по водата, но и влияят на безопасността. В Sportano предлагаме богат избор от каишки, плавници, седалки, еластични въжета и много други SUP аксесоари от професионални марки като Aqua Marina, JOBE, NeilPryde, Pure4Fun или Viamare.  

Каишка, плавник или седалка за SUP - с кои аксесоари за SUP дъска си струва да се снабдите? 

В допълнение към SUP дъската и греблото ще ви трябват и други аксесоари, които влияят не само на безопасността ви във водата, но и на комфорта ви по време на плуване. Преди всичко си струва да се снабдите с каишка, която представлява предпазно въже, закачено за крака и дъската. Тя е отговорна за поддържането на стабилността и безопасността ви и ако паднете във водата, дъската ви няма да изплува. Ако дъската ви няма перка или тя е повредена - баластът е изключително важна част от оборудването. Той гарантира, че оборудването ви остава стабилно във водата, като ви дава посока. Без този елемент поддържането на дъската в права линия не би било възможно.  

Някои SUP дъски имат и специални дръжки, D-пръстени, към които може да се прикрепи седалка за каяк. Това ви позволява да седите удобно, докато плувате, и да плувате в седнало положение. Такъв допълнителен елемент често се използва от любителите на дълги пътувания с борд. Когато плуват на дълги разстояния, много хора взимат със себе си багажа си. За тази цел е добре на борда да се поставят еластични бънджи въжета, с които товарът да се закрепи сигурно и лесно към кърмата.  

В оборудването за SUP със сигурност не трябва да липсва помпа - ръчна, крачна или електрическа - с която да надувате дъската, както и манометър. Това устройство показва текущото ниво на налягането и си струва да бъде закупено, ако помпата ви не разполага с такова.  

Сред аксесоарите за SUP можете да се снабдите и с надуваема платформа и докинг станция за избрани модели дъски Aqua Marina. Освен това в нашия магазин Sportano ще намерите комплекти за ремонт, така че в случай на неизправност да можете бързо да се справите с теч или друга повреда на борда

Как да изберем аксесоари за SUP, какво да търсим при покупка? 

Когато избирате аксесоари за SUP, обърнете внимание преди всичко на вида на дъската и нейните размери, както и на това дали елементи като баласт ще паснат правилно. Също така съобразете продуктите с вида дейност и мястото, където ще ги използвате. Например платформите или допълнителните станции за докинг са идеални за открити и спокойни води. От друга страна, ако търсите подходящо обезопасително въже, производителите предлагат различни дължини, както и материали. Този тип артикули трябва не само да прилягат на глезена ви, но и да са удобни за използване. 

Всъщност изборът на аксесоари трябва да бъде съобразен с вашите собствени нужди - повечето SUP дъски се предлагат с пълен комплект продукти.  

Безопасност и висококачествени SUP аксесоари? Изберете гамата Sportano 

SUP гребането не е сложен спорт сред водните спортове, но изисква умения и увереност, за да се движите по водата. За да се чувствате комфортно и безопасно при всякакви условия, е важно да се снабдите с подходящите аксесоари, като каишка, плавник (баласт), бънджи, комплект за ремонт или седалка.

В Sportano предлагаме седалки за SUP от марките Pure4Fun и Aqua Marina. Ако търсите баласт, Aqua Marina също предлага широка гама от продукти с различни размери и форми. Със сигурност ще подберете подходящата перка за вашия тип дъска. Не забравяйте да се снабдите с предпазно въже или каишка и комплект за ремонт, за да можете бързо и лесно да отстраните евентуална повреда. В нашия магазин ще намерите висококачествени аксесоари за SUP борд и ако продуктът не отговаря на очакванията ви - можете да го върнете до 30 дни! 

Подробна информация Описание