Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

SUP помпи

Помпи за SUP - практични и издръжливи помпи в магазин Sportano 

Надувателят за SUP дъски ви позволява бързо и удобно да надуете оборудването си, преди да влезете във водата. С помощта на това оборудване можете да гарантирате, че дъската ви е с подходящо ниво на налягане. Не е нужно да търсите другаде, за да надуете продукта си, затова е добре да имате със себе си ръчна или електрическа помпа. В онлайн магазина Sportano ще намерите висококачествени помпи от професионални марки като Aqua Marina, JOBE, Pure4Fun, Sevylor или Viamare

Класически и електрически помпи за SUP - как да изберете модел? 

Когато избирате помпа за SUP, има два вида: ръчни и електрически помпи. Понякога могат да се намерят и помпи за крака, но те не гарантират постигането на правилното налягане и са много по-неудобни за използване. Ако изберете ръчна помпа, можете да намерите модели с бутална помпена система с различен капацитет. Някои продукти са оборудвани с манометър, който показва измерването на налягането в зависимост от налягането на околната среда. Електрическата помпа за SUP дъски, от друга страна, е алтернатива на ръчното помпане, тъй като използването ѝ е почти безпроблемно. Този тип модели помпи могат да имат дисплей, функции за автоматично изключване при достигане на нивото на налягане или възможност за задаване на диапазон на налягането. 

На какво да обърнете внимание, когато избирате помпа за SUP дъска? 

Преди всичко, когато купувате помпа за SUP борд, е важно да обърнете внимание на максималното налягане, което тя може да достигне, и дали е в състояние да напомпа напълно вашето оборудване. Максималното налягане, предлагано в продуктите, достига 20-26 PSI, като 15 PSI е стандартната стойност, необходима за надуване на SUP дъска.  

За електрическа помпа проверете вида на захранването, което най-често е чрез контакт за запалка, но се предлагат и продукти със собствена батерия. Понякога избраните модели могат да имат два мотора, за да можете да надувате и изпомпвате въздуха от надуваемия понтон или SUP дъската. Обикновено са много компактни за транспортиране и съхранение и са лесни за използване по всяко време.  

Адаптери и маркучи за SUP помпи - с кои аксесоари за помпи си струва да се снабдите? 

Ако търсите подходящите аксесоари за помпа за SUP, струва си да заложите на адаптери, които ви позволяват да напомпате борда си с помощта на помпа за кола или компресор. Някои универсални адаптери са предназначени не само за дъски, но и за надуваеми каяци, понтони или лодки за щурмуване. Изключително удобни, затова е добре да ги имате със себе си, за да напомпате бързо подходящия тип оборудване с друга помпа. Струва си също така да разполагате с резервни маркучи на помпата SUP с подходящи накрайници, тъй като те могат да се повредят. Това ще ви гарантира, че можете да използвате помпата си във всяка ситуация, като подберете правилния накрайник към вентила. Ако избраната от вас бутална помпа не разполага с манометър, може да се снабдите с този елемент, тъй като той показва текущото натрупано налягане. 

В Sportano сме се погрижили да разполагате с висококачествено оборудване и аксесоари за водни спортове, така че винаги да сте подготвени за всяка дейност. Свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти, за да изберете подходящото за вас оборудване. Ако даден продукт не отговаря на нуждите ви - можете да го върнете до 30 дни! 

Подробна информация Описание