Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Чанти и калфи за SUP

Чанти и калъфи за SUP - изберете перфектното решение в онлайн магазина на Sportano 

Ако имате SUP дъска и аксесоари, трябва да се погрижите да съхранявате цялото си оборудване правилно. Това ще предпази оборудването ви от повреда по време на транспортиране или преместване на друго място. В Sportano предлагаме чанти и калъфи за SUP за дъски и гребла от марките JOBE и Aqua Marina. При нас ще намерите раници или калъфи за твърди и надуваеми дъски, както и за гребни дъски.  

SUP раници и чанти за дъски - как да изберете правилния модел? 

При избора на подходящо покривало за вашия SUP борд се предлагат раници, чанти или покривала. В зависимост от модела на оборудването изберете правилния тип продукт. Обикновено производителите предлагат специализирани чанти за конкретни модели дъски или универсални калъфи, които ще работят за оборудване с подходящ размер.  

Раницата за SUP дъска е универсален вариант, който позволява да се поставят и аксесоари като гребло. Често е с колела, което улеснява пренасянето на по-тежък багаж. Вътрешността на раницата трябва да има мрежест слой или велкро, за да се предотврати разместването на оборудването. От друга страна, раницата на марката Aqua Marina има гръден и бедрен колан в допълнение към транспортните колела или подплатените регулируеми презрамки.  

Добра идея е да се снабдите с раница или чанта с голямо отделение, в което може да се побере SUP дъската с подходящ размер. Някои модели имат специално покритие в отделението, така че можете да сте сигурни, че оборудването ви няма да се повреди при пренасянето му. Най-добре е да изберете продукт със скоби или дръжка, за да можете да транспортирате оборудването си удобно.  

Покривало за SUP гребло - какво да търсите при покупка? 

Със специалната чанта за SUP гребла можете да защитите оборудването си от повреди и да го транспортирате удобно. При покупка си струва да обърнете внимание на размера на чантата, тъй като повечето от тях са предназначени за сгъваеми гребла, така че те трябва да бъдат сгънати, преди да бъдат поставени в чантата. Самият материал трябва да е водоустойчив и бързосъхнещ, така че да не се намокря. От друга страна, допълнителна дръжка или презрамка ви позволяват да транспортирате оборудването си удобно.  

Раници, чанти и калъфи за SUP - удобство и най-високо качество в магазин Sportano 

SUP дъската трябва да се съхранява предимно в сухо и топло помещение, когато не се използва. В зависимост от вида - твърда или надуваема, тя трябва да има подходящо покривало или чанта. Това ще предотврати увреждането му и загубата на свойствата му. Когато пренасяте дъската си до водата, е добре да се снабдите с чанта или покривало за SUP, за да предпазите оборудването си от евентуални повреди и ожулвания. Ако разполагате с надуваем модел дъска, прибирането му в подходяща раница или чанта ще улесни транспортирането, тъй като оборудването няма да заема много място.  

В Sportano сме се погрижили за всички аксесоари, от които се нуждаете за водни спортове, включително SUP, така че да сте подготвени да плувате навсякъде. Разгледайте нашата гама от калъфи за SUP дъски и раници, а ако даден продукт не отговаря на очакванията ви - можете да го върнете до 30 дни! 

Подробна информация Описание