Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Велосипедни помпи

Помпа за велосипед: незаменима на пътя и извън него 

Велопомпата е важна част от всеки дълъг маршрут. Офертата за велосипеди на магазин Sportano е широка колекция от професионални продукти, сред които ще откриете идеалната помпа за вас. Ако ви предстои по-дълго пътуване, не пропускайте да посетите Sportano.bg, за да се снабдите с подходящите части и аксесоари за велосипед.   
Велосипедна помпа с нанометър, електрическа или ръчна - всяка от тях ще откриете в офертата на Sportano. Богатият избор гарантира, че функционалността на най-висококачествените модели помпи е съобразена с вашите нужди. 

Коя велосипедна помпа да изберете? 

Ако мислите да си купите добра помпа за велосипед, не забравяйте да се възползвате от офертата на Sportano. Тя включва професионални продукти от признати марки. Не забравяйте, че колоезденето може да завърши с неуспех, затова си струва да носите със себе си специализирани инструменти, които са лесни за използване и ефективни в действие.  
При избора на най-добрия вариант трябва да се вземат предвид няколко неща. Най-важни са параметри като оптималното налягане в гумата на велосипеда, препоръчвано от производителя. Освен това трябва да изберете правилния модел, който да съответства на клапана.

Велопомпа с манометър 

Един от моделите, желани от велосипедистите, е велосипеден надувател с манометър. Това устройство ще ви позволи да измервате точно нивото на налягането в гумите и да напомпвате точно велосипеда. Сред моделите, предлагани от Sportano, ще откриете помпа за велосипед Topeak с манометър Mini Dual G.  

Универсална помпа за велосипед  

Универсалният надувател за велосипеди е чудесно оборудване за хора, които ежедневно използват няколко различни велосипеда. Той е идеален за бързо напомпване на всеки велосипед, тъй като има универсална глава, която пасва на всеки тип вентил. Можете да намерите много модели на тези инструменти в офертата на Sportano.   

Електрическа велосипедна помпа 

Електрическата помпа за велосипед е удобно и леко решение. Устройството е автоматизирано и съобразено с нуждите на най-взискателните велосипедисти. Той ви помага да получите точни данни за налягането в гумата, освен това е удобен и ви позволява бързо да напомпате колелото.   

Помпа за велосипеди с възможност за поставяне 

Повечето стендови помпи са оборудвани с манометър, който ви помага да отчитате налягането в гумите. Специалната стойка гарантира стабилност и прецизно напомпване на много видове гуми. Вграденият маркуч ви позволява да използвате по-високо налягане, което ускорява надуването. В офертата на Sportano ще откриете такива модели като Topeak Подова помпа за велосипед Joe Blow Max Hp.  

Най-добрите помпи за велосипеди в Sportano.bg

Велопомпите, предлагани от Sportano.bg, са гама от устройства, изработени от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и дългосрочна употреба. Богатият списък с продукти ви позволява да изберете подходящите параметри за вашето оборудване. В магазин Sportano ще откриете много известни марки, като LEZYNE, Topeak или Blackburn. 

Подробна информация Описание