Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Звънци

Велосипедни звънци - изберете перфектния модел в спортен магазин Sportano

Колоезденето е отлична форма на активност за всеки, но притежаването на собствен едноколесен велосипед е свързано с необходимостта да се полагат грижи за оборудването. Така тя ще ви служи много сезони и всеки маршрут ще бъде изминат при пълна безопасност и комфорт. Струва си да се погрижите и за допълнително оборудване, което ще улесни карането. На първо място, добре е да се снабдите с подходящ звънец за велосипед, който да ви информира за насрещно движещ се велосипед в различни непредвидени ситуации на пътя. В асортимента на магазин Sportano.bg ще откриете висококачествени звънци за велосипеди от доказани марки като Basil, CatEye, Zefal, PUKY, Frugal, Kellys или Knog.

Ретро, електрически или мини - видове велосипедни звънци

Ако се чудите какъв модел звънец за велосипед да изберете за своя едноколесен велосипед, първо трябва да разгледате видовете продукти. На пазара се предлагат много решения, а най-популярният продукт е електрическият звънец за велосипед. Това е вариант за съвременните хора, който се захранва от батерии. Той се отличава с многобройни вариации по отношение на размера и цвета, като в същото време дава добър звуков сигнал. Традиционните механични модели са подходящи за всеки тип велосипед и обикновено можете да намерите мини звънец за велосипед и голям звънец за велосипед. Мини версиите на продуктите са предложения за деца, които предпочитат по-малки модели. Детските звънци за велосипеди, т.е. звънците за велосипеди, предназначени за най-малките, се предлагат в много нюанси и дизайни, а правилният модел трябва да бъде съобразен с нуждите и вкуса на детето.

Ретро звънецът за велосипед е класически продукт, който се характеризира с опростен дизайн и приглушени цветове. На пазара се предлага и гонг-звънец, който е с малки размери, позволява лесен монтаж и дава добър звуков сигнал. От друга страна, звънецът е звънец с тръба, който издава звук при натискане.

Избор на подходящ звънец за възрастни или деца

Велосипедният звънец е предупредително устройство, което предупреждава другите участници в движението за приближаващ велосипед. Най-добре е да го монтирате на кормилото, като оставите достатъчно място за други приспособления, като огледало или брояч за велосипед. Повечето звънци за възрастни и деца се монтират на специална скоба или джанта с винтове. Камбаните, предназначени за възрастни, обикновено са класически модели или електронни за съвременните ентусиасти.

Младежите, както и възрастните, много често карат велосипед и това е отлична форма на активност за тях през топлите дни. За младите велосипедисти е изключително важно да се грижат за безопасността и да затвърждават правилните си навици. Когато избирате звънец за велосипед за деца, си струва да вземете предвид лекотата на използване и размера. Той трябва да бъде монтиран на подходящо разстояние от ръката, за да може детето да го използва бързо, когато е необходимо. Популярните детски звънци за велосипеди са мини модели с чукче или тромпет.

Марки, предлагащи качествени велосипедни звънци

В офертата на магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени велосипедни звънци от различни видове - механични и електрически от доказани производители като Knog, Kellys, Basil, Frugal, Zefal, PUKY или CatEye. Ще ви предложим модели в различни размери и цветови варианти, така че те със сигурност ще се харесат както на възрастните, така и на децата. Достатъчно универсален, за да се използва не само на велосипед, но и при каране на скутер. Правилният модел звънец за велосипед гарантира високо ниво на безопасност и осигурява правилна звукова сигнализация по маршрута.

Подробна информация Описание