Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Плувни жилетки

Жилетки за обучение по плуване - правилният и безопасен избор в магазин Sportano 

Осигуряването на безопасност при обучението по плуване е от съществено значение, тъй като не всеки се чувства веднага уверен във водата или няма достатъчно умения. Ето защо е добре да се снабдите с подходящото оборудване, включително жилетка за учене на плуване или жилетка за плаване. Всичко, което трябва да направите, е да изберете подходящия модел по отношение на размера и използваните материали, които отговарят за плаваемостта и комфорта. В Sportano ще откриете плувни жилетки от известни марки като AQUASTIC, Splash About и Sevylor

Как да гарантираме безопасността по време на уроците по плуване? 

Плуването е отлично занимание, което подобрява физическата форма и допринася за оформянето на тялото и укрепването на мускулите. Когато се учите да плувате, е важно да се погрижите за безопасността си и да се запознаете с водата, за да не се обезсърчите твърде бързо, ако маневрирате неконтролируемо. Ето защо е добре да имате със себе си подходящата жилетка за плуване; сред наличните модели ще откриете жилетки за плуване за възрастни и деца. Продуктите се различават по размер, тегло, а често и по цвят. Освен това не забравяйте подходящия бански костюм и слънцезащитни средства (в зависимост от мястото, където се учите да плувате).  

Преди всичко, когато започвате да плувате, е препоръчително да изберете помощта на опитен инструктор, който ще ви покаже точно всички правила, свързани с плуването. Ще има и спасител в случай на опасност, което ще допринесе значително за усещането за безопасност както за възрастните, така и за децата.  

Какви трябва да са характеристиките на безопасните жилетки за обучение по плуване? 

Жилетките за учене на плуване, известни още като жилетки за плаване, обикновено се носят върху бански костюм или бански костюм. Често това са и жилетки от пяна за плуване, които имат специални поплавъци от пяна, които могат да се свалят или не - в зависимост от модела. Те не могат да се сравняват със спасителните жилетки, които са предназначени да държат човека на повърхността независимо от ситуацията. Плувните жилетки за възрастни и деца имат малко по-различен дизайн. На първо място, те са предназначени да помагат на потребителя да заеме правилна позиция при плуване.  

Този вид жилетка се използва най-често от деца, поради което на пазара се предлага широка гама от детски жилетки за плуване. Те прилягат плътно към тялото на детето, без да ограничават движенията му. Когато детето поотрасне малко, можете да изберете детска жилетка за плаване, която е предназначена да подпомага движението и е предназначена за тези, които вече се чувстват много по-уверени във водата. 

Как да изберете подходящата жилетка за обучение по плуване? 

На първо място е важно да се подбере правилният модел според размера на потребителя, тъй като жилетките за плуване обикновено имат поплавъци, които могат да се свалят и да се регулира размерът на продукта. При детските жилетки обаче е препоръчително още от самото начало да изберете модел, който е подходящ за ръста, теглото и възрастта на детето ви, както и такъв с UPF слой за защита от вредните слънчеви лъчи. Освен това обърнете внимание на материала, от който са произведени, като обикновено се използват пластмаси, например полиестер. Много по-добри обаче са жилетките, изработени от неопрен за топлинен комфорт. Понякога със слой от найлон, който е отговорен за повишената устойчивост на повреди. 

В допълнение към типичните жилетки за обучение по плуване можете да се снабдите и с жилетка за плаваемост, която е предназначена за хора, които вече се чувстват по-уверени във водата. Те са проектирани така, че да поддържат и в същото време да не ограничават движението.  

Марки, предлагащи жилетки за уроци по плуване 

В офертата на спортния магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени плувни жилетки за деца и възрастни. Сред моделите за най-малките можете да закупите специални жилетки за плуване за малки деца с ръкави. За малко по-големи деца са подходящи жилетките с плавателна талия. Тук ще намерите професионални продукти от марки като AQUASTIC, Splash About и Sevylor. Всички модели са предназначени за обучение по плуване и се предлагат с различни видове закопчалки, така че да можете да адаптирате продукта към нуждите си. 

Подробна информация Описание