Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Топки за тенис

Тенис топки от най-добрите марки на Sportano.bg 

Висококачествената топка за тенис е ключът към комфортна игра на корта. В категорията Топчета за тенис на Sportano.bg ще намерите най-добрите топчета от опитни производители в бранша. Тестваното и издръжливо оборудване е внимателно подбрано от нашите експерти, така че можете да сте сигурни, че ще намерите само надеждни топки за различни видове повърхности. Спечелете още комплекти с топки от Sportano.bg! 

Видове топки за тенис

Изборът на топка за тенис може да изглежда прост, но за ефективна игра на корта е важно да запомните, че топките се делят на три вида. Освен това от значение са теглото и диаметърът им, както и видът на филца, с който са покрити. Има разлика между топки за тенис с налягане, без налягане и с ниско налягане.  

Първите са предназначени главно за напреднали потребители, професионалисти и хора, които тренират редовно. Те са леки и се пълнят с газ. Когато не се използват дълго време, налягането в тях спада и те вече не са подходящи за игра.  

Топките без налягане са по-тежки и по-твърди от топките под налягане. Вътрешността им е запълнена с гума и се използват предимно за обучение. Те са подходящи за хора, които играят тенис от време на време, защото за разлика от топките под налягане не губят здравината си с течение на времето.  

От друга страна, топките с ниско налягане са предназначени за деца. В зависимост от възрастта и нивото на умения на играча те са маркирани в три цвята - зелен, оранжев и червен. Всяка от тях се характеризира с ниско тегло и тънки стени, което гарантира безопасността на най-малките играчи на корта. 

Размери на топки за тенис: тегло и диаметър

Топка за тенис - размерите и теглото на отделните модели могат да се различават леко. Тези топки тежат от 56 до 59,4 грама, а диаметърът им варира от 6,35 до 6,86 см. Гамата Sportano включва модели, предназначени за различни повърхности, но също така и универсални модели, които ще работят на всички видове кортове. Всяка топка за тенис в нашия магазин е покрита с най-висококачествен филц, който осигурява правилните ѝ параметри на полет и отскок. Топките могат да се купуват в комплект, така че да издържат по-дълго. Струва си също така да сменяте топките под налягане по време на тренировките, както правят професионалистите по време на мачовете. Както топките за тенис за възрастни от всички нива, така и тези за деца са от опитни производители, които са в челните редици на индустрията. Можете да намерите топки за тенис от Wilson, BABOLAT, HEAD или Tecnifibre. Ако не знаете коя топка да изберете за себе си или за детето си, потърсете помощ от членовете на нашия екип. 

Подробна информация Описание