Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Гимнастически стълби

Гимнастически стълби за деца и възрастни

В категорията "Гимнастически стълби за деца и възрастни" на Sportano ще откриете здрави дървени и метални конструкции, изработени от висококачествени материали, които ще помогнат на всички членове на семейството да се наслаждават на подходяща за възрастта и индивидуална физическа активност. В нашия спортен магазин ще намерите гимнастически стълби от водещи производители на фитнес оборудване, като: BenchK и NOHrD.  

Гимнастически стълби - ползи и ефекти 

Подобряването на двигателната координация и физическата форма, укрепването на мускулите, подобряването на функционирането на сърдечно-съдовата и нервната система и работата върху правилната стойка са все несъмнени предимства на редовните упражнения с гимнастическа стълба.   

Оборудването може да се използва за загряване, разтягане, коригиращи упражнения, разтягане над главата, стойки на ръце, каланетика, общо обучение или за рехабилитация. Можете да се упражнявате на нея независимо от възрастта или състоянието си, ето защо инсталирането на стълба у дома би трябвало да заинтересува не само спортистите или родителите, но и хората, които тепърва започват да се движат редовно, и възрастните хора.  

Гимнастическата стълба, монтирана в детската стая, ще помогне да се развие навикът за ежедневна активност чрез игра, а в дома на възрастен човек ще помогне да се поддържа добра форма и физическа форма.   

Допълнително предимство на гимнастическата стълба е, че заема малко място и се сглобява лесно.  

Коя стълба за гимнастика за дома да избера?   

Стълбата за гимнастика трябва да отговаря на съответните стандарти (PN-EN12346:2001 и PN-EN 913:2019-03), за да сте сигурни, че е напълно безопасна (особено когато се използва от деца). Обърнете внимание на ширината и височината на стълбата, материала, от който е изработена (дърво или метал), както и на броя и разстоянието между стъпалата.   

Важно е да се знае максималното натоварване, което стълбата може да понесе, особено ако има няколко потребители и те използват допълнително оборудване. Гимнастическите стълби могат да бъдат закрепени към стената (с изключение на преградни стени, стени, по-тънки от 10 см, или стени от гипсокартон) или да се използват като удължители (неинвазивни, без необходимост от пробиване на дупки в стените).  

Многофункционална стълба 

Многофункционалната гимнастическа стълба предлага много възможности за използване на допълнителни аксесоари и уреди за упражнения (напр. тренировъчна пейка, гимнастически колела, щанга за издърпване, въже и др.). Стълбата може да бъде метална (напр. стомана с прахово покритие), за да има по-голяма товароносимост, или дървена (напр. бор или бук), което обикновено означава по-ниско максимално допустимо натоварване.  

Сгъваема гимнастическа стълба 

Чудесно решение за хора, които не искат или нямат място за постоянен монтаж на гимнастическа стълба. Сгъваемата стълба е лесна за съхранение и транспортиране, а сглобяването ѝ е лесно и бързо.  

Гимнастическа стълба за деца  

Стълбата за гимнастика за деца трябва да има по-малко разстояние между стъпалата, за да се гарантира безопасното ѝ използване. Уверете се, че стъпалата са с противоплъзгащо покритие, за да се предотврати подхлъзване на ръцете или краката. С допълнителните аксесоари и възможността за използване на подсилващи щанги можете да промените оборудването от място за игра в домашна фитнес зала, когато нуждите на детето ви нараснат.  

Гимнастическа стълба за възрастни  

За възрастните многофункционалната стълба е идеална, тъй като може да бъде разширена с допълнителни модули, които да разнообразят тренировката (например тренировъчна пейка, фиксиран или регулируем бар за набирания, боксов чувал или кука TRX), или с опора за гърба, която да увеличи комфорта по време на тренировка. Когато избирате, вземете предвид товароносимостта на оборудването - максималното тегло на потребителя и допустимото тегло на допълнителните аксесоари.   

Подробна информация Описание