Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Градски велосипеди

Градски велосипеди и градски велосипеди - направете правилния избор с магазин Sportano

Благодарение на категорията "Градски велосипеди" на Sportano.bg можете да се впуснете в удобно, екологично и безопасно пътуване из града. Изберете правилния модел за вашите нужди от внимателно подбрана селекция от оборудване. Всички градски велосипеди в офертата на Sportano са от най-добрите световни производители. Те се отличават с високо качество на изработката, модерни технологии и солидни материали. Висококачествените градски велосипеди са не само удобен, но и безопасен начин за придвижване из града. 

Видове градски велосипеди - какво представляват градските велосипеди?

Градските велосипеди се делят на два вида - градски велосипед в холандски стил и градски велосипед. Първият се характеризира с големи колела, високо седло и място за кош. Освен това има багажник и U-образни кормила. Сред моделите, характерни за холандските улици, има такива както за жени, така и за мъже. Моделът за жени е с извита надолу рамка, което улеснява качването на велосипеда. Този дизайн позволява да се седи с изправен гръб. Мъжките аналози на холандските велосипеди, от друга страна, имат хоризонтална рамка, която се простира от седлото до кормилото. 

Градският велосипед е смесица между градски и спортен велосипед. Кормилото е изправено, седлото е малко по-високо, а стойката на потребителя е по-наклонена. В сравнение с холандски велосипед колелата са значително по-широки. Градските велосипеди са оборудвани с дискови спирачки и твърда вилка. В Sportano можете да закупите дамски градски велосипед и мъжки градски велосипед с дерайльори. Благодарение на възможността за монтиране на кошници и наличието на багажници всички градски модели са идеални за пазаруване и могат да заместят обществения транспорт. 

Препоръчани модели градски велосипеди от известни марки

Градските и градските велосипеди, събрани в офертата на Sportano, са много модели от най-добрите производители. При нас има оборудване от марки като: Goetze, Romet, Indiana, Le Grand, Giant или Merida. С такава широка гама от висококачествени велосипеди всеки, който се интересува от екологично и удобно придвижване в града, ще намери велосипед за себе си. Когато избирате модел за себе си, вземете предвид неговия дизайн, размер на колелата и наличието на дерайльори. Ако предпочитате да карате в изправено положение, изберете класически холандски велосипеди с ретро дизайн. Можете да ги намерите сред моделите Indiana или Le Grand. За почитателите на малко по-спортния стил от Romet и Giant са подготвени велосипеди, оборудвани с модерни технологии и предназначени за каране в леко наклонена позиция. Градските велосипеди с големи колела ще ви помогнат да стигнете до работа или училище удобно и безопасно. Диаметърът на колелата на тези модели позволява да се намалят ударите с малко усилия. Ако не знаете кой градски велосипед да изберете за себе си или за детето си, пишете ни! Членовете на нашия екип с удоволствие ще разсеят съмненията ви. 

Подробна информация Описание