Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ски автомати

Ски връзки - от съществено значение за безопасното каране по пистите 

Категорията "Ски обувки" в магазин Sportano е мястото, където ще намерите ски оборудване от най-високо качество, произведено само от най-добрите производители в този бранш. Всеки продукт е внимателно подбран от нашите специалисти по отношение на комфорта и безопасността на пистата. Те намаляват риска от нараняване до минимум - изберете новите си връзки тук! Асортиментът ни включва оборудване не само за вас, но и за вашите близки и деца. 

Видове ски връзки: кои да изберем? Съвети

Чудите се кои ски връзки да изберете? Ето няколко вида свръзки, за да разберете коя е най-подходяща за вашите нужди. Защото всичко зависи от това какъв вид каране на ски практикувате. Независимо дали става дума за ски бягане или спускане, в Sportano имаме подходящото оборудване за вас. Независимо дали сте професионалист с високи изисквания или тепърва започвате да карате по склоновете, тук ще намерите подходящата връзка. 

Връзки за ски спускане

Връзките за ски спускане са подходящи за всеки, който възнамерява да ги използва по пистите. Този тип оборудване се разделя още на релсови и щифтови връзки. Релсовите връзки са най-класическите модели - те могат да се регулират прецизно към различни ски обувки, позволяват също така да повдигате петата и да сменяте бързо. Значително по-леки обаче са връзките с щифтове (Tour Light Tech), които се прикрепят към ските с помощта на щифтове. Това са най-популярните модели на свръзки при спускането със ски, особено сред опитните скиори. 

Връзки за ски за скачане

Ски свръзките са оборудване, предназначено за ски скачачи. Тяхната функция е да осигурят безопасното приземяване на атлетите. Те дават възможност на петата да се откъсне от ските и трябва да се освободят в случай на падане. 

Връзки за ски бягане 

Връзките за ски бягане се характеризират с това, че обувката е прикрепена към ските само отпред. Това позволява на петата да се движи свободно, което дава възможност за по-добър контрол на бягането. Съществуват и няколко различни вида връзки за ски бягане, така че при избора на конкретен модел е важно да определите нуждите си и нивото си на скиорски умения. 

Туристически свръзки

Туристическите връзки са подходящи както за изкачвания, така и за спускания. Те съчетават две характеристики: възможност за фиксиране на петата към скиора и възможност за свободно освобождаване на скиора. Изберете този модел, ако знаете, че ще се изкачвате не само надолу, но и нагоре. 

Ски връзки в магазина на Sportano

В категорията "Ски връзки" в Sportano имаме не само богат избор от различни видове оборудване, но и полезни ножове за връзки или ски стопове. Всички модели, събрани в нашата оферта, идват от водещи представители на ски индустрията. Marker, HEAD, DYNAFIT, Union, Salomon - това са само някои от марките, чиито продукти чакат да се спуснат с вас по пистите. Ако все още не сте сигурни коя връзка да използвате за вашите ски или имате други съмнения, уведомете ни! Членовете на нашия екип с удоволствие ще ви посъветват за връзките, които най-добре отговарят на вашите нужди. 

Подробна информация Описание