Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Joma

Joma

Joma започва да произвежда спортни обувки още през 1965 г. Въпреки че марката стартира с четирима души на борда, тя бързо увеличава стойността си и значително разширява дейността си. Само три години след основаването на компанията е създадена първата професионална производствена база за производство на иновативни спортни обувки.  

Знаков момент за развитието на марката е разработването на системата за окачване на обувки CPC (Control Press Chamber) през 1987 г. Този проект революционизира подхода към дизайна на обувки за тренировка и утвърждава марката на спортния пазар. Само една година след това събитие компанията си сътрудничи с футболистите от отборите на Реал Мадрид и Барселона. Това са Емилио Бутрагеньо и Тхки Бегиристайн. Това сътрудничество носи на Joma световна популярност и превръща продуктите на марката в синоним на високо качество и издръжливост.  

90-те години на миналия век са период на бърз растеж за марката Joma. Още през 1992 г. спонсорираният от марката атлет Фермин Качо става победител в бягането на 1500 метра на Олимпийските игри в Барселона. Друг крайъгълен камък в развитието на марката е въвеждането на футболни обувки с уникален, цветен дизайн през 1998 г. 

Широката гама на производителя Joma в момента включва специализирани спортни облекла и обувки за спортове като баскетбол, футбол, тенис, падел, волейбол и бягане. Моделите обувки за открито също са част от гамата. Компанията използва само доказани материали и технологични решения в производството, които се характеризират с дълготрайност и функционалност. Сред тях са водоотблъскващото водоустойчиво покритие, безшевната кройка на обувката One Piece и системата 360°, която подобрява връзката между подметката и горната част.  

Подробна информация Описание