Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

FLY HUMAN FLY е вяра в трансформиращата сила на движението.

FLY HUMAN FLY е свобода.

FLY HUMAN FLY е синоним на неограничени възможности.

 

Независимо дали бягаш в маратони или триатлони, ходиш пеша, практикуваш йога или тренираш във фитнеса, HOKA създава свят на неограничени възможности, като пресъздава усещането за летене. Движи се в посоката, която избереш, като създаваш нови перспективи и се срещаш с нови хора.ROAD RUNNING

Иновативното омекотяване в междинната подметка на обувките HOKA позволява на стъпалото да се движи плавно, намалявайки умората по време на дълги бягания. Динамиката на бягането не е за сметка на омекотяването. Инженерите на HOKA са постигнали перфектен баланс между омекотяването и еластичността на подметката, осигурявайки бързи преходи и ефективен отскок. Това позволява на бегача да тренира по-ефективно.

TRAIL RUNNING

Обувките за планинско бягане на HOKA са истинският ключ към безбрежните пътеки и сложните стартове на дълги ултрамаратонски бягания. Проектирани за най-трудните терени, те предлагат ниско тегло, което пести енергията на бегача по време на дълги бягания. Каквито и да са условията, те запазват сцеплението си със земята на мокра повърхност. Отличното омекотяване и сцепление осигуряват пълна свобода на движение на всякакъв вид терен

TREKKING

Обувките за преходи на HOKA са сигурен избор за любителите на планината. Иновативното омекотяване предпазва ставите, намалява умората и риска от нараняване. Осигуряват уверени стъпки върху различни повърхности, вкл. камъни, корени и мокра почва. Предпазват са от влага, кал и дъжд, което позволява да безпроблемно прекосяване и устойчивост при сложни метеорологични условия. 


Дамски обувки HOKA

Независимо дали бягаш по асфалт, офроуд или по планински пътеки, с HOKA ще откриеш обувките, които отговарят на твоите нужди.

HOKA мъжки обувки

Независимо дали тичате в града, бягате на ултрамаратон в планината или прави преходи по сложен маршрут, с HOKA ще откриеш обувките, които отговарят на твоите нужди.


Технологиите на HOKA

Всяка обувка HOKA съчетава комплекс от прецизни технологии, за да осигури на всеки атлет необходимия комфорт и безопасност.

CUSHIONED MIDSOLE

Омекотена подметка на базата на EVY - специална пяна, поставена в слоя на междинната подметка. Тя е изработена от лек, омекотяващ материал - до 2,5 пъти по-дебел, отколкото в класическите обувки за бягане. Използването на EVY е свързано с абсорбиране на кинетичната енергия, което съответно води до високо ниво на абсорбиране на ударите по време на движение.

META-ROCKER

Meta-Rocker е специално устройство на геометрията на междинната подметка, което се характеризира с лека разлика в частта между петата и пръстите. Това създава уникален ефект на опора, улесняващ правилното позициониране на стъпалото по време на бягане, като по този начин се подпомага естествената техника на бягане. Това осигурява повишена ефективност при бягане.

PROFLY™

PROFLY™ е технология, която по интуитивен начин подпомага омекотяването на междинната подметка и динамиката на бягане. Тя разделя използваната пяна на две зони - по-мека в областта на стъпалото и по-плътна в предната част на стъпалото. Така тя предпазва петата, осигурява меко приземяване на стъпалото и по-добър отскок. Всичко това подобрява динамиката на бягането и скоростта. 

HOKA® е една от най-бързо развиващите се марки обувки за бягане в историята. В своите разработки производителят черпи от опита на най-добрите бегачи, затова обувките HOKA осигуряват изключително омекотяване и поддръжка на стъпалото, гарантирайки още по-ефективно бягане. HOKA насърчава иновациите и нестандартния дизайн в своите обувки. Типичната за HOKA дебела подметка и дизайнът във формата на лодка, ниското разполагане на стъпалото в рамката на обувката, минималното тегло и богатата цветова гама са отличителни белези на марката. Независимо дали става въпрос за състезания или тренировки, феновете на марката оценяват смелия и иновативен подход при създаването на нови модели. HOKA е една от предпоставките за още по-добри резултати и постоянно усъвършенстване.