Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Други фитнес аксесоари

Аксесоари за фитнес - изберете правилните в магазин Sportano 

Категорията "Други фитнес аксесоари" на Sportano.bg включва дръжки за изтласкване, гимнастически колела, аеробни степери, плъзгащи се дискове, стискачи за ръце и дъски за баланс, за да обогатите тренировките си. В офертата на спортния магазин не липсват разширителни болтове за стабилно монтиране на силовите съоръжения. Посягайте към доказани продукти на утвърдени марки, като например: Spokey, inSPORTline, Fischer, BenchK, SKLZ, Thorn Fit, HMS, Body Sculpture или Schildkröt. 

Стъпала за аеробика, гимнастически колела, дръжки за лицеви опори - с кои фитнес аксесоари си струва да се снабдите?

Дръжки за изтласкване

Дръжките за изтласкване помагат да се намали натискът върху китките и ръцете, като по този начин се ангажират по-силно раменете и гърдите. Освен това те предлагат широка гама от маневри за трениране на различни варианти на класическото изтласкване, както и възможност за увеличаване на обхвата на движение (можете да се спуснете по-дълбоко) и интензивността на тренировката. 

Гимнастически колела

Удобни пръстеновидни дръжки, свързани с ремъци или въжета (напр. найлонови), които се закрепват към тавана (напр. с рамка) или към вратата за обучение (напр. с кука). 

Съществуват няколко вида гимнастически халки според материала, от който са изработени: дървени (добър захват), стоманени (здрави и устойчиви на повреди) и пластмасови (устойчиви на атмосферни условия). Когато купувате, обърнете внимание на одобренията и сертификатите, удостоверяващи безопасността, диаметъра на пръстена (например универсалният е 28 мм) и възможността за регулиране на ремъците. 

Аеробна степ аеробика

Използван предимно във фитнес клубовете, той успешно ще допълни домашната ви фитнес зала и ще ви позволи да модифицирате кардио упражненията си (напр. бягане на стъпало, скокове в клек и др.) или упражненията за сила (сумо клек с дъмбели или гирички). Стъпалото за аеробика трябва да има възможност за регулиране на височината в поне два или три диапазона (в зависимост от нивото на физическа подготовка), противоплъзгаща се повърхност (обикновено гумена с капси), противоплъзгащи се подложки и подходяща товароносимост, съобразена с теглото на потребителя.  

Балансиращ съвет

Тя може да се използва независимо от възрастта и нивото на физическа подготовка за подобряване на двигателните умения и равновесието, както и за укрепване на мускулите и ставите. Дъската за баланс е отлично допълнение към тренировките за спортове като ски, сноуборд, тенис, уиндсърфинг, фитнес и други дейности, при които добрата координация и баланс са важни. Използва се и в рехабилитацията за подобряване на двигателната стабилност. 

Дискове за приплъзване 

Плъзгащите се дискове са двустранни, плоски постелки, които могат да се използват за тренировки за стабилизация, укрепване на краката, седалището, корема и ръцете, за тренировки за общо развитие, както и за разнообразяване на силовите тренировки. Използвайки тежестта на собственото си тяло върху специалните постелки, ще ангажирате силно т.нар. основни мускули, отговорни за правилната стойка, и ще подобрите координацията и баланса.  

Ръчни изстисквачки

Това просто и компактно устройство ще ви помогне да укрепите предмишниците си, да подобрите подвижността на китката и ръката и да увеличите силата на захвата, което е особено важно, ако вдигате тежести, катерите се, играете волейбол или баскетбол, тренирате бойни изкуства или се връщате след травма в тази част на горния крайник.  

Струва си да изберете ръчни стискачки, изработени от алуминий (леки, устойчиви на повреда), с вдлъбнатини, гумени или пенообразни дръжки (здрав захват) и широк диапазон на съпротивление. 

Видове ръкохватки за изтласкване - за какво да внимаваме, когато пазаруваме?

Класически дръжки за избутване

Ръкохватките за укрепване предимно на гръдния кош, раменните мускули и трицепса трябва да са изработени от здрав, но лек материал, например стомана, и да имат нехлъзгащи се подложки и крачета (например гумени или неопренови). Обърнете внимание на товароносимостта на дръжките за избутване (максимално тегло на потребителя), формата (кръгла - безопасна за китките и ставите) и възможността за сгъване (за по-лесно пренасяне). 

Въртящи се дръжки за лицеви опори

Въртящите се дръжки за избутване за парапети са обогатени с възможност за завъртане на 360 градуса, което ви позволява да се упражнявате под различен ъгъл и в различни позиции. Когато ги купувате, уверете се, че са изработени от солиден материал (например алуминий), имат нехлъзгащи се подложки и основи и достатъчна товароносимост. 

В офертата на Sportano.bg ще откриете широка гама от фитнес аксесоари, които ще повишат ефективността на тренировките ви и ще ви помогнат да постигнете още по-добри резултати. 

Подробна информация Описание