Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Wilson

Wilson

Wilson, американска марка, основана през 1913 г., е специализирана в производството на спортно оборудване за спортове като голф, баскетбол, американски футбол, бейзбол и най-вече тенис, скуош и бадминтон. Марката Wilson е производител на професионално оборудване, което печели признанието на най-изявените спортисти по света. Продуктите на вече емблематичната марка Wilson се използват, наред с други, от швейцарския тенисист Роджър Федерер, който има 20 победи от Големия шлем, и от напредналата тенисистка Серена Уилямс. 

Марката предлага специализирана екипировка и аксесоари за различни дисциплини, които дават възможност за игра, като топки, ракети, стрелички и готови комплекти, както и спортни облекла, включително бейзболни шапки, синтетични и дишащи тениски и прилепнали и неограничаващи шорти, идеални за физическа активност. 

От много години марката Wilson определя тенденциите на спортния пазар и проправя нови пътища, като използва най-съвременни технологии (Fortyfive, Direct Connect, Agiplast) за подобряване на качеството и ефективността на продуктите. Днес Wilson е един от лидерите в производството на спортно оборудване за ракети. Марката работи в три основни области: Ракетни спортове, Отборни спортове и Голф, и разпространява продуктите си в повече от 100 държави.  

Подробна информация Описание