Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Волейболни тениски

Волейболни тениски - удобни модели в Sportano.bg

Волейболът е спорт, който изисква не само изключителна физическа подготовка, но и подходяща екипировка, която да гарантира комфорт и свобода на движенията на игрището. Сред елементите на волейболното облекло фланелката играе специална роля, тъй като тя взаимодейства пряко с кожата на играча и влияе на това как той се чувства по време на игра. Добре подбраните волейболни тениски са не само естетически издържани, но и функционални, а качеството им може значително да повлияе на спортните резултати. В спортния магазин на Sportano.bg ще намерите висококачествени волейболни фланелки от реномирани производители като Mizuno или Joma.

Материали и технологии, използвани при производството на волейболни тениски

Ключов аспект на волейболната фланелка е материалът, от който е изработена. Висококачествените материи трябва да се характеризират с дишане, еластичност и бързо съхнене. Популярни материали, използвани във волейболните тениски, са полиестер, полиамид и ликра, които съчетават тези свойства в различни пропорции. Освен това е важно фланелката да има подходяща конструкция и покритие, за да се сведе до минимум триенето и да се намали натискът върху мускулите.

През последните години все по-популярни стават модерните технологии, използвани във волейболните тениски, които осигуряват допълнителни ползи за играчите. Примери за такива технологии са:

  • Технология Flatlock - използване на специален шев, който намалява до минимум протриването и дразненето на кожата
  • Мрежести панели - поставяне на мрежести вложки на стратегически места в тениската за по-добра вентилация и дишане
  • Антибактериални влакна - използване на тъкани, защитени от бактерии, за предотвратяване на миризми и поддържане на хигиената на кожата
  • Технология за отвеждане на влагата - използване на влакна, които бързо отвеждат влагата от кожата, като ускоряват изпарението и поддържат кожата суха.

Различни стилове и кройки на фланелките, съобразени с нуждите на играчите

Всеки играч има индивидуални нужди и предпочитания, затова волейболните тениски се предлагат в различни кройки и стилове. Изборът на правилната кройка може да повлияе на свободата на движение, комфорта и външния вид на играча на игрището. Ето някои популярни кройки на волейболни тениски:

  • Класическа тениска - това е най-универсалната кройка, която подхожда на повечето силуети и осигурява добра свобода на движенията. Тя е със стандартна дължина на ръкавите и малко по-свободна кройка.
  • Тениска с тънка кройка - характеризира се с тънка кройка, която приляга идеално към тялото на спортиста. Тя е удобна, подчертава мускулите и позволява свободно движение.
  • Тениска с къс ръкав - идеалният избор за спортисти, които предпочитат повече свобода около раменете. Късият ръкав не ограничава движенията, като в същото време ви позволява да поддържате правилна вентилация.
  • Тениска с дълъг ръкав - използва се предимно при по-студени условия, когато е необходимо да се запази топлината. То може да бъде добър вариант и за спортисти, които са склонни към травми или искат да защитят ставите си.

Заслужава си да отбележим и различните дизайни и цветове на волейболните фланелки. Добре подбраният дизайн може да засили усещането за единство в отбора, да подчертае идентичността на клуба и да накара играчите да се откроят от другите отбори. Освен това си струва да се има предвид, че някои спортни организации имат специфични изисквания за цветовете на униформите, така че си струва да прочетете правилника на лигата, преди да направите покупка.

Подробна информация Описание