Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Мрежи за тенис на маса

Мрежа за пинг-понг - изберете правилната в магазин Sportano

Мрежата за тенис на маса е важна част от спортното оборудване - както за любителите, така и за професионалните играчи на тенис на маса. Висококачествените мрежи за тенис на маса са изработени от издръжливи, водоустойчиви материали и разполагат със системи за бърз монтаж, които правят транспортирането бързо и лесно - така че винаги можете да се наслаждавате на вълнуващи игри навсякъде

Sportano е онлайн магазин за спортни стоки, в който ще намерите продукти от уважавани марки, избрани от професионалисти. Разгледайте нашата оферта и изберете подходящата мрежа за тенис на маса, която ще ви гарантира игра, изпълнена с вълнение, независимо дали предпочитате универсален стил, нападателен, защитен, или пък играта на пинг-понг е вашето любителско хоби. 

Как да изберем правилната мрежа за тенис на маса и какво да търсим при покупка?

Мрежата за тенис на маса трябва да се регулира и да отговаря напълно на размерите на масата. Мрежите за тенис на маса, предлагани в асортимента на Sportano, са оборудвани с лесни системи за регулиране на напрежението на струните, които гарантират правилно напрежение и комфорт при игра. Важни са също така и захващащите елементи, като например системата за закрепване с щипка, която позволява мрежата да се разгъва и сгъва за нула време. 

Много е важно материалите, от които е изработена мрежата, да са здрави и разтегливи, което елиминира риска от скъсване по време на игра. Подходящ избор е гъвкава мрежа за тенис на маса, изработена от пластмаса, например найлон, която осигурява издръжливост и устойчивост на атмосферни условия, така че мрежата няма да се повреди дори по време на вълнуващи игри на открито. Масата, заедно с мрежата, може да бъде поставена навън, без да се страхувате, че ще бъде повредена от дъжд. 

Бялата лента на горния край на мрежата за тенис на маса улеснява играта с добра видимост по време на игра, а сгъваемите стойки, изработени от стомана или метал, осигуряват стабилност, бърз монтаж и лесно транспортиране на мрежата, която е компактна, когато е сгъната. Мрежите за тенис на маса от оценени марки са гаранция за най-високо, неизменно в продължение на години качество и комфорт на игра

Височина на мрежата за тенис на маса - какви са размерите на мрежата за пинг-понг?

Съобразяването на размерите на мрежата за пинг-понг с конкретна маса не би трябвало да представлява проблем, тъй като масите за игра обикновено имат стандартизирани размери, които отговарят на общоприетите норми на спорта (както за любители, така и за професионалисти). 

Приема се, че масата за тенис на маса трябва да е с минимална ширина 152,5 cm, дължина 274 cm и височина 76 cm. Височината на мрежата за тенис на маса трябва да бъде 15,25 cm, когато е правилно опъната, но системата за регулиране позволява евентуалното ѝ намаляване в случай на любителски игри. Размерите на мрежата за тенис на маса и другите аксесоари могат да се различават за продукти, предназначени за деца. 

Подробна информация Описание