Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Раници за ролери

Раници с ролки - изберете правилния модел в спортен магазин Sportano 

Раницата е важна част от екипировката за почти всеки поход, но и за много ежедневни дейности, при които може да се използва в различни ситуации. Ако ще карате ролери, е добре да вземете със себе си раница, в която да съхранявате ролерите, както и всички необходими вещи и аксесоари за пътуването. В магазин Sportano ще намерите висококачествени раници за инлайн кънки от доказани производители като K2 или Powerslide.  

Избор на надеждна раница за каране на ролери 

Добра идея е да вземете със себе си раница с ролки, за да можете да съхранявате най-важното си оборудване по време на поход - дрехи, храна или важни аксесоари. Освен това можете безопасно и удобно да приберете самите ролки, когато не ги използвате в момента.  

При избора на подходяща раница е важно да се вземат предвид редица въпроси, които влияят на безопасността и комфорта при пътуване. На първо място си струва да погледнете капацитета на раницата, като колкото по-голям е той, толкова по-голяма е възможността да вземете със себе си много оборудване. Допълнителните джобове ще ви бъдат полезни за най-важните дребни предмети, особено ако ще карате ролери по по-дълъг маршрут. Самата раница за ролери трябва да е изработена от дишащи материали или да има дишащи панели (мрежести елементи). Някои раници имат и система за регулиране, с която можете да регулирате отделенията им според нуждите си. 

Раници с ролки, които са подходящи за деца 

Раницата за ролери е идеалното решение, ако не можете да стигнете до дадено място с тях, а съхраняването им в раницата ще бъде изключително удобно и безопасно. В допълнение към това можете да поставите в самата раница и други аксесоари и принадлежности за пътуване. На пазара се предлагат и детски раници с ролки, които са много по-малки по размер и имат по-малък капацитет от моделите, предназначени за възрастни. Освен това те обикновено се предлагат в различни цветове и графики, за да се харесат и на най-младите любители на кънките. Когато избирате раница, не забравяйте, че тя не трябва да утежнява гръбначния стълб, затова моделите за деца трябва да са леки. Детето ви трябва да се чувства удобно, докато кара или ходи с раницата за кънки.  

Марки, които предлагат висококачествени раници с ролки 

В спортния магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени раници с ролки, които да отговарят на вашите нужди. В нашата гама можете да се снабдите с раницата за скейт Powerslide, която е изработена от издръжливи синтетични материали като полиестер и найлон. Отличава се и с ниско тегло, така че съхранението и транспортирането му са удобни. Освен това в нашия магазин можете да намерите раница от марката K2, която се характеризира с голям капацитет от 30 литра при ниско тегло. Не се колебайте да използвате нашето професионално обслужване на клиенти, за да ви помогнем да изберете правилния модел раница за вашите кънки. Ако продуктът не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете в срок до 30 дни. 

Подробна информация Описание