Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Защитни постелки

Защитни постелки под фитнес уреди - осигурете правилната защита с магазин Sportano

Категорията "Защитни постелки" на Sportano.bg е мястото с най-добрите продукти на пазара от марки с опит в бранша. Тук ще намерите постелки, които ще подобрят комфорта ви по време на тренировка и ефективно ще предпазят пода от повреда, което е особено важно, ако притежавате много спортно оборудване. Когато сглобявате домашния си фитнес, заложете на висококачествени продукти, изработени от трайни материали, които ще ви осигурят удобство при употреба и ще ви служат дълги години. Ако търсите солидна постелка, изберете Sportano! 

Защитни постелки - важно решение за собствениците на фитнес оборудване

Защитната фитнес постелка е задължителна част от оборудването за домашната (и не само) фитнес зала. Основната му задача е да предпазва пода от повреди. Панелите, дървените подове и дори плочките могат лесно да се повредят под натиска на тежкото оборудване, както и при удари с щанги или гирички. Достатъчната дебелина на постелката позволява да се запази повърхността на пода непокътната. Липсата на защита обаче може да доведе до необходимост от скъпоструващ ремонт на пода. 

Освен това постелката под фитнес уредите перфектно омекотява уредите и осигурява тяхната стабилност по време на упражненията. Това допринася за комфортна тренировка. Подложката също така елиминира шума, предизвикан от оборудването. Освен това тя се оказва изключително полезна, ако на пода има неравности - благодарение на подложката оборудването може да стои изправено дори върху несъвършена повърхност и люлеенето му не пречи на тренировките. Вероятно не се съмнявате, че постелката под уредите за упражнения е задължителна покупка за вашата фитнес зала. 

Как да изберем защитна подложка и на какво да обърнем внимание при покупка?

Фитнес постелките се предлагат в много различни видове. Затова ви предлагаме на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате подходящия за вас продукт. Преди всичко определете какво оборудване искате да поставите на килима. От това зависи дебелината на избраната защита. За малки машини, като например стационарни велосипеди, са достатъчни постелки с дебелина под 1 cm. Ако планирате да си направите пейка за вдигане на тежести, си струва да изберете малко по-дебела постелка - около 1,5 см. Това ще предпази пода, когато слагате тежестите. За най-интензивните тренировки с тежки гирички и щанги, които могат да паднат на земята, изберете най-дебелите постелки с дебелина над 2 см. 

Подложките за спортно оборудване могат да бъдат закупени в едно парче, но има и все по-популярни подложки за пъзели. Тези подложки се състоят от малки квадратни парчета, които са свързани помежду си с помощта на раздели, подобни на пъзел. Това ви позволява да регулирате размера на постелката според собствените си нужди и да изградите толкова широка защита, колкото е необходимо. В Sportano ще намерите както цели постелки, така и постелки за пъзели. Събрали сме продукти от най-добрите марки на пазара, като HMS, THORN FIT, Yoga Design Lab или WaterRower, наред с други. Защитете пода си със Sportano.bg! 

Подробна информация Описание