Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Гребни тренажори

Гребните тренажори в магазин Sportano предлагат: кардио и силова тренировка в едно!

В Sportano се предлагат издръжливи и здрави гребла за упражнения от световни производители на оборудване за спортисти и любители на упражненията, включително: Kettler, HMS, Life Fitness, ProForm, WaterRower, Spookey, Technogym или York Fitness. Системното обучение на гребен велоергометър, съчетано със силно включване на горните и долните части на тялото, е готова рецепта за подобряване на физическата форма, оформяне на фигурата и стягане на кожата, както и за подобряване на работата на сърцето и дихателната система. Ако освен това можете да се упражнявате у дома, независимо от метеорологичните условия и по всяко време на деня, си струва да опитате, дори и да имате малко опит в тренировките. Просто си вземете гребен ергометър. 

Упражнения с гребло и ефектите от редовните упражнения  

Тъй като активно натоварва почти всички мускули (85-90%) при всяко движение, подобно на гребане във водата, гребният велоергометър е чудесен начин за обща тренировка, независимо от нивото на физическата ви подготовка и тренираност.  

Можете да използвате гребния тренажор както за интензивни интервали, така и за по-спокойни метаболитни тренировки, без да натоварвате ставите си, така че да се възползвате от благотворното му въздействие върху тялото си, независимо от възрастта и състоянието ви. Подходящ е както като етап от подготовката през есенно-зимния период за гребци и каякари, така и като част от рехабилитацията след травма. Повишеният метаболизъм и високото изгаряне на калории (до 350 ккал в рамките на 30 минути тренировка - в зависимост от интензивността на упражненията, телесното тегло, възрастта, височината, пола), по-добрият кръвоток и в резултат на това насищането на тъканите с кислород и подобряването на работата на сърдечно-съдовата система, както и подобряването на дихателната ефективност са допълнителни предимства на системното обучение на гребен тренажор. 

Магнит, вода или въздух? Изберете гребане за себе си

Магнитно гребло

Той има маховик и магнити, които, приближавайки се и отдалечавайки се от колелото, аналогично увеличават или намаляват спирачната сила. Системата за съпротивление тук се регулира с циферблат или електронно (вграден компютър). Благодарение на тихата си работа магнитното гребло е идеално за тренировки в много ранни или късни часове на деня, в жилищен блок или с малки деца. Наличието на дисплей ви позволява да следите най-важните параметри на тренировката: време, изгорени калории, разстояние, брой повторения в минута, мощност и др. 

Водно гребло за обучение

Този модел обикновено е с дървена конструкция, а системата за задвижване и съпротивление се основава на вода, поставена в резервоар в предната част. Водният гребен тренажор в най-голяма степен възпроизвежда движението на гребане в природата, а съпротивлението на водата осигурява плавна работа и прецизно адаптиране към силата и темпото на потребителя. Допълнителен бонус е релаксиращият звук на водата. 

Въздушно гребане

Силата на съпротивление в този велоергометър се генерира от въздуха, който циркулира през вентилатора - колкото по-бързо гребете, толкова по-силно е съпротивлението. Въздушният гребен тренажор не натоварва ставите и мускулите ви, така че е идеален, ако тепърва започвате, връщате се към упражненията след дълга пауза или сте по-възрастен човек. 

Домашно тренировъчно гребло от Sportano 

Ефективността на тренировката с гребло зависи не само от системата за съпротивление и задвижването (магнитно, водно или въздушно), но и от броя на степените на регулиране на съпротивлението и възможността за затягането му (ръчно - по-малко прецизно или електронно - прецизно). Обърнете внимание на данните, които показва дисплеят - освен основните измервания като време за бягане, разстояние или изгорени калории, ценен отговор ще ви даде отчитането на времето за изминаване на разстояние от 500 м или броят на движенията, извършени в минута. Не забравяйте за Bluetooth свързаността и възможността да използвате приложения за обучение, които ще ви позволят например да се състезавате с други гребци или приятели. 

Когато избирате гребен велоергометър, обърнете внимание на удобното и стабилно регулируемо седло (най-добро е това на ролки със сачмени лагери) и устойчивостта на конструкцията на влага. Изберете оборудване според теглото си (товароносимостта варира от 100 кг до 160 кг в зависимост от модела). 

Искате ли гребен велоергометър, който да е лесен за транспортиране и да не заема много място? Изберете сгъваема версия с транспортни ролки. Добре е да има нехлъзгащи се подложки, за да не се размества. 

Богатият избор на гребни тренажори в Sportano ще ви позволи да изберете модела, който най-добре отговаря на вашите цели, независимо дали сте професионален гребец или начинаещ в активния начин на живот. 

Подробна информация Описание