Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Мрежи за бадминтон

Мрежи за бадминтон - ще намерите подходящата в спортен магазин Sportano

Мрежите за бадминтон, предлагани в магазин Sportano, са гаранция за избор на най-добрите модели от водещи производители в бранша. Ще намерите мрежи за бадминтон, изработени от издръжливи материали, които ще ви осигурят удобна игра и ще ви служат дълги години. Каквото и да е нивото ви на игра, ще намерите подходящата мрежа за бадминтон, която да отговаря на нуждите ви. Гамата ни включва мрежи за използване както на открито, така и на закрито. Всеки от тях се характеризира с високо качество, което е характерно за продуктите, предлагани в Sportano.bg. 

Мрежи за бадминтон - видове, цени, параметри

Мрежите за бадминтон се различават по своите параметри, материал на производство и размер, а следователно и по своята цена. Бадминтонът се играе на правоъгълен корт, който мрежата разделя на две равни части. В зависимост от мястото на провеждане на мача и броя на участниците в него, мрежите за бадминтон могат да бъдат с различна дължина. При двойките се използват 6-метрови мрежи за бадминтон, а при сингъла - 5-метрови мрежи за бадминтон. На пазара се предлагат и по-малки мрежи с дължина 3 и 4 метра, така че мачовете могат да се играят дори в домашни градини с ограничено пространство. Широчината на мрежата за бадминтон обикновено е 76 cm. 

Мрежите за бадминтон се предлагат в различни видове. Те могат да бъдат самостоятелни мрежи, мрежи със стойки или преносими мрежи на рамки. Всичко зависи от предназначението им. Преносимите мрежи за бадминтон са много популярни сред играчите за развлечение, тъй като могат да се използват навсякъде: както в задния двор, така и през уикенда на езерото. Рамките им са лесни за сгъване и можете винаги да ги вземете със себе си, например по време на почивка. Цените на мрежите за бадминтон са доста разнообразни. Те могат да бъдат закупени дори за няколко десетки злоти. Въпреки това комплект за бадминтон за развлечение с мрежа, ракети и стрелички, както и мрежи с много високо качество, може да се закупи за няколкостотин злоти. 

Мрежа за бадминтон - как да изберем правилната?

Когато избирате мрежа за бадминтон, трябва да вземете предвид няколко фактора. На първо място е необходимо да се определи предназначението му - това ще определи размера му и материала, от който е изработен. Мрежите за бадминтон на закрито често са изработени от полипропилен или найлон. На открито по-добре работят водоустойчивите полиетиленови мрежи. Размерът на мрежата за бадминтон зависи от това колко души ще играят и дали те са възрастни или деца. Двойните мрежи за възрастни са с дължина 6 метра, а тези за деца - само 3 метра. В зависимост от това дали вече имате стойки, или не, изберете мрежа за бадминтон в комплект със стойки, рамка или самостоятелно. Висококачествени мрежи, изработени от най-добрите материали от производители като Talbot-Torro и Victor, ви очакват в Sportano. Вземете своя комплект за бадминтон заедно с нас! 

Подробна информация Описание