Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Аксесоари за йога

Най-добрите аксесоари за йога в магазин Sportano

Практикувате у дома, в студио или може би посещавате курс за инструктори по йога? Без значение на какво ниво сте, в Sportano ще получите най-висококачествените аксесоари за йога, с които да изпълнявате и най-взискателните упражнения. Марки като Moonholi, Gaiam, Yoga Design Lab или Schildkrot са отговорни за най-добрите продукти за йога в Sportano. 

Основни аксесоари за практикуване на йога

Динамична ащанга йога или еластична за тялото хатха йога? За всеки вид практика са ви необходими аксесоари, които ще повишат ефективността на всяко упражнение. Най-важното, разбира се, е постелката - тя ще осигури вашия комфорт и безопасност. Важни са и йога глезените и ремъците, с които можете да изпълнявате дори най-сложните пози и да се разтягате до краен предел. Ако възнамерявате да практикувате в студия за йога или на открито, ще ви е необходим и калъф, с който да пренасяте постелката за йога, без да я повредите.  

Подложка за йога

Килимчето за йога трябва да е съобразено с ръста и изискванията на практикуващия. За ащанга практиката е подходяща издръжлива постелка, изработена от сертифицирано PVC, а за силова йога - гумена постелка, която не се хлъзга. Други материали за изтривалки са TPE, микрофибър, както и естествен и напълно биоразградим корк. Друг критерий, който определя избора на постелка, е дебелината. Изтривалките с дебелина от 1,5 мм са идеални за пътуващи йоги, а тези с малко по-голяма дебелина (3-4 мм) са стандартни изтривалки, които ще задоволят нуждите както на начинаещи, така и на напреднали йоги.  

Куб за йога

Ако дадена поза изисква голяма гъвкавост и разтягане, подпрете се с помощта на куб за йога. Тези аксесоари ще бъдат полезни най-вече за начинаещите, но ще бъдат полезни и за напредналите йоги, които искат да задълбочат практиката си. Йога глезените помагат при изпълнението на асани и предотвратяват наранявания. Те са изработени от различни материали - най-леките и устойчиви на деформация са тези от пяна, а най-издръжливите, които не се страхуват от механични повреди, са изработени от екологичен дървен корк.  

Валяк за йога

Ролката за йога може да помогне при напрежението по време на изпълнение на сложни пози, с която е достатъчно да масажирате тригерните точки в тялото, за да отпуснете мускулите си. Ролките обикновено са изработени от комбинация от PVC и EVA, което гарантира дълготрайността на продукта. Те могат да бъдат гладки или с раздели, които осигуряват дълбок масаж. Сред ролките за йога можем да намерим и биоразградими, изработени от естествен корк. 

Комплекти за йога

Добро решение за йогите, които допълват оборудването си, са комплектите, които включват аксесоари за йога. Такъв комплект включва преди всичко постелка, най-често изработена от екологичен TPE, както и блокове от пяна, осигуряващи стабилност и безопасност по време на трудните позиции. Важен елемент от комплекта за йога са и издръжливите памучни ремъци за йога, с които ще задълбочите сгъванията и ще разтегнете още повече мускулите си. Ремъците са с катарама, което прави регулирането и персонализирането на оборудването много лесно и безпроблемно. 

Практични аксесоари за йоги 

Практикувате в йога студио или може би на открито? Ако трябва да пренасяте всичките си аксесоари, струва си да се сдобиете с практична чанта за йога от Moonhola, в която успешно да приберете както постелката и другите аксесоари за упражнения, така и ключовете, телефона, бутилката с вода и дори дрехите за преобличане. Чантата за колан на Gaiam също е добър аксесоар, с който можете да пренасяте килимчето си непокътнато.  

По време на йога практиката е важно да останете хидратирани, затова се уверете, че имате термобутилка за многократна употреба, която може да поддържа студена напитка гореща до 24 часа, а гореща - до 12 часа. Такава бутилка трябва да е херметична и изработена от екологични материали, като например неръждаема стомана без ВРА. 

Подробна информация Описание