Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Колани за йога

Каишки за йога - надеждни модели в онлайн магазина на Sportano

Започвате да се занимавате с йога или може би искате да разнообразите практиката си? Аксесоари като йога ленти, гривни, одеяла или ролки за йога могат да бъдат полезни за ежедневните ви тренировки. Ако търсите практичен инструмент за упражнения, йога ремъците са чудесен избор. Преди всичко те се използват за разтягане и се използват за различни позиции за разтягане, като същевременно укрепват мускулите на краката и корема. В спортния магазин Sportano.co.uk ще намерите висококачествени йога ремъци от изпитани марки като Gaiam, Spokey, Joy in me, JadeYoga или Yoga Design Lab.

Йога ремъци - приложение, как да се използва, основна информация

За да можете да практикувате йога удобно и безопасно, е важно не само да се погрижите за техниката и придобиването на нови умения, но и да използвате основни аксесоари. Те могат да включват преди всичко йога ремъци, чиято основна функция е да разтягат краката и гърба. Те ви помагат да правите много по-добре наклони напред или настрани, както и разгъвания на краката в легнало и седнало положение. За хора, които са нови в йога, те ще им дадат възможност да изпълняват безопасно отделни позиции на постелката с възможност за задълбочаване на движенията. Каишката за йога действа и като удължител на крайниците и ви позволява да изправяте коленете си, когато краката ви са изправени.

Предлаганите на пазара ремъци за йога обикновено са изработени от памучни или синтетични материали и са снабдени със специални катарами, които позволяват регулиране на дължината. Текстурата на каишката я прави не само удобна за използване, но и устойчива на повреди. Правилният модел не трябва да предизвиква протриване и същевременно трябва да осигурява стабилност и комфорт по време на употреба.

Избор на подходяща лента за йога

Ако се чудите коя лента за йога да изберете, преди всичко регулирайте дължината и ширината според собствените си предпочитания, тъй като тя не трябва да ви пречи, когато се упражнявате, но същевременно трябва да има универсален дизайн. Тесните каишки са подходящи за хора с по-малки ръце, докато широките каишки са подходящи за тези, които искат да имат правилен и сигурен захват. От друга страна, каишката за йога обикновено е изработена от памук за оптимална стабилност. Катарамата ви позволява да регулирате дължината и да приспособявате каишката според нуждите си. На пазара се предлагат различни дължини и цветове на ремъците за йога, така че можете да ги съобразите със собствените си очаквания и вкус.

Кои марки предлагат качествени ремъци за йога?

В асортимента на спортния магазин Sportano.co.uk ще намерите висококачествени йога каишки от доказани производители като Gaiam, Spokey, Joy in me, JadeYoga или Yoga Design Lab. При нас ще разполагате с ремъци с различни дължини, така че със сигурност ще намерите продукт, който да отговаря на вашите нужди. Широката гама от цветови варианти ще ви позволи да изберете каишка, която да отговаря на индивидуалните ви вкусове и предпочитания. Определено си заслужава да изберете правилната йога лента, ако просто практикувате - независимо от нивото ви. Той ефективно ще отпусне мускулите ви и ще ви позволи да изпълнявате упражнения за разтягане в различни позиции, така че да можете да подобрите техниката си и да практикувате йога удобно, без да се страхувате от нараняване.

Подробна информация Описание