Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ремъци и ленти TRX

TRX в офертата на магазин Sportano: цялостно обучение за всеки  

Категорията TRX и свързаните с нея продукти на Sportano.bg включва висококачествени ленти за суспензионна тренировка, които благодарение на удобния си размер и универсалната си употреба ще ви позволят да поддържате форма навсякъде и по всяко време. Всичко, което трябва да направите, е да намерите място вкъщи или на открито, където да закрепите ремъците и да използвате системата, изобретена за американските военноморски сили (United States Navy), и да ангажирате дълбоките мускули, толкова важни за поддържането на правилна стойка.  

TRX ремъци - ползи и ефекти от упражненията 

Системните тренировки с ленти TRX (Total Body Resistance Exercise) ще ви помогнат да укрепите мускулите си, особено т.нар. основни мускули (напр. напречен корем), които отговарят за стабилизирането на гръбначния стълб и правилната стойка на тялото. Това се дължи на факта, че при тренировката с окачване освен специалните ленти и натоварването под формата на теглото на трениращия, се използва и гравитацията. Това налага по-голямо напрежение върху съответните структури, за да се поддържа равновесие, наред с други неща, в сравнение с движенията върху стабилни повърхности.  

Когато тренирате с ремъци TRX, правите тялото си по-гъвкаво, подобрявате подвижността и увеличавате обхвата на движенията, както и придобивате по-добра координация. Можете да тренирате успешно само с тежестта на собственото си тяло или да използвате допълнително оборудване като босу, гирички или дъмбели.   

Каишките TRX са идеални, когато искате да разнообразите тренировката си, връщате се след травма, започвате да тренирате или сте в напреднала възраст. Това оборудване не натоварва гръбначния стълб и ставите и ви позволява да провеждате цялостно или целенасочено обучение за определени мускулни групи, независимо дали сте начинаещ или професионален спортист.  

Кой TRX да изберете? Съвети  

Оригиналните ленти TRX© са подписани с логото на марката TRX и се предлагат в избрани магазини или единствено от дистрибутор. Те се различават от наличните в търговската мрежа копия в няколко важни аспекта. Първата е сертифицирането - за да проверите дали оборудването ви е оригинално, посетете уебсайта TRX® Fitness Anywhere. TRX© са по-скъпи от другите ленти, което се отразява на качеството на материалите (устойчив полимер), издръжливостта и функционалността. Те имат отличителен цвят (жълто и черно) и пришита холограма. Закупувайки оригинални ленти за окачване, можете също така да използвате приложението с упражнения и тренировки (на опаковката е поставен уникален код за надраскване).  

Когато избирате други системи за тренировъчен колан за окачване, уверете се, че са изработени от издръжлив материал, имат постепенно регулиране на дължината, неплъзгащи се неопренови дръжки, здрава кука за закачане и скоба за монтиране (напр. под формата на възглавница). Полезна е и чанта за съхранение и удобно транспортиране.  

Sportano.bg предлага оригинални ремъци TRX в няколко варианта, включително комплекти: TRX Home 2, TRX Move New, TRX Sweat New или TRX Burn New.  

TRX Home 2  

Комплектът TRX Home 2 е подобрен с регулируеми примки за крака и подплатени ремъци на дръжките, което осигурява още повече възможности за тренировка и по-голям комфорт. Комплектът включва ръководство "Как да започнем", едногодишен абонамент за приложенията на TRX или държач за врата.  

TRX Move 

Комплект за всеки, независимо дали е начинаещ, или вече познава цялата гама от упражнения с TRX. В допълнение към Y-образните ремъци с дръжки от пенопласт, комплектът включва удължителна лента и мрежеста чанта за съхранение и транспортиране, така че да можете да тренирате навсякъде - у дома, в хотелска стая или на открито.   

TRX Sweat  

С този комплект TRX ще подобрите силата и подвижността си, ще укрепите гръбнака си и ще намалите телесните мазнини.  Комплектът включва: ленти TRX Sweat, държач за врата и лента за окачване навсякъде, чанта за оборудването и 6 тренировки за изтегляне. 

TRX Burn  

Комплектът е предназначен за домашна употреба и ще увеличи силата и издръжливостта на мускулите, както и ще ви позволи да увеличите интензивността на тренировката в зависимост от вашите нужди и цели. В допълнение към оборудването ще получите 3-месечен достъп до приложението TRX и 6 тренировки за изтегляне. 

Подробна информация Описание