• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

UVEX

UVEX

Основана през 1926 г., UVEX е семейна марка, която е производител от световна класа на оборудване и аксесоари за зимни спортове, като ски каски, спортни очила, очила и протектори. Името UVEX е съкращение от "Ultra Violet Excluded", което означава изключване на ултравиолетовите лъчи и е основна характеристика на ски очилата.  

Още през 1964 г. UVEX произвежда иновативни очила с покритие против замъгляване, а по-малко от десетилетие по-късно пуска на пазара очилата Uvex Downhill със сферични лещи, изработени чрез инжектиране. За онова време това са иновативни разработки, които революционизират подхода към производството на ски оборудване. 

Едно от лицата на UVEX е спортистката Роси Митермайер, която печели два златни медала на Олимпийските игри в Инсбрук през 1976 г. Оттогава насам марката UVEX се развива с пълна сила и се превръща в истински световен лидер в областта на очилата и каските. 

Всички продукти на марката UVEX са създадени с внимание към детайла и са доразвити с помощта на модерни и качествени технологии, включително устойчиви на счупване, цветно виждане, децентрирани лещи и мономатична система, които гарантират издръжливостта и ефективността на отделните части на оборудването. Философията на марката е да защитава потребителите. Тази цел е водеща за специалистите, особено в процеса на проектиране, така че аксесоарите да са с възможно най-високо качество и да отговарят на изискванията за безопасност 

 

Подробна информация Описание