Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Дъски за уинг фойл

Дъски за крилато фолио - изберете правилната дъска в спортен магазин Sportano 

Уиндсърфингът е интересна форма на воден спорт, която съчетава елементи от други дейности като кайтсърфинг, сърф и уиндсърфинг. Той гарантира невероятно преживяване при плуване, тъй като ви дава усещането за левитация над повърхността на водата. За да практикувате това водно занимание, ще ви е необходимо не само дясно крило, но най-вече дъска за крило. В Sportano предлагаме висококачествени дъски от известни производители като Lift Foils, JP Australia, Cabrinha и Fanatic

Работа на борда с фолио на крилото 

Wing foil е воден спорт, при който се използва специална дъска - твърда или помпена - с прикрепено фолио към долната страна или перки, често известни и като елерони. Когато плувате, фолиото се потапя във водата, създавайки сила, която издига дъската с ездача над повърхността на водата. Тя ви позволява да плувате дори при леки пориви на вятъра. Елероните са прикрепени към палубата в предната и задната си част, като предната част е отговорна за генерирането на сила, а задната част осигурява подходяща стабилност. Пропелерът на целия комплект е крилото-фолио, чийто дизайн е по-скоро като на хвърчило, подобно на крилото, използвано в кайтсърфинга. Когато плувате, крилото трябва да се държи на специална дръжка, но не се използват въжета или лост, както при уиндсърфинга. Дъската във фолио с крило преди всичко ви позволява да приведете дъската в движение и да уловите правилната скорост, като си помагате с крилото, с което трябва да я ускорите. Дъската ви позволява да се движите над повърхността на водата и заедно с нея се движите, преодолявайки вълна след вълна и участъци от трасето по вода. 

Как да изберем дъска с фолио за крила? 

Когато решите да се занимавате с дейност като уинг фойл, трябва да се снабдите със специална дъска, като се предлагат както твърди, така и помпени модели. Надуваемият борд е много по-популярен, тъй като не заема много място и може лесно да се съхранява и транспортира. Трябва само да го напълните с въздух, преди да влезете във водата, за да е напълно готов за плуване. Когато избирате дъска за крилато фолио, обърнете внимание на нейната плаваемост, размер и избора на модел за теглото на потребителя. За начинаещи обикновено се избират дъски с обем около 40-60 литра, по-голям от телесното тегло. Опитните ездачи, от друга страна, могат да изберат дъска с 15-20 литра по-голяма. Ако тепърва започвате да се занимавате с този спорт, изберете дъска за крилато фолио в зависимост от теглото и плаваемостта си. Препоръчително е да тествате по време на плуване как избраните модели дъски се държат във водата, за да намерите подходящия продукт.  

Плочи от крилато фолио - цени и марки, предлагащи високо качество 

В Sportano ще намерите висококачествени дъски за крилато фолио от известни производители като Lift Foils, JP Australia, Cabrinha и Fanatic. Ако търсите професионален модел, марката Cabrinha предлага дъски с олекотена конструкция, изработени от EPS пяна с композитна пластмаса. По дължината на дъската са използвани въглеродни влакна за допълнителна твърдост и издръжливост. От друга страна, някои модели дъски JP Australia са изработени по технологията Drop-Stitch, която представлява хиляди полиестерни нишки, които стават твърди при надуване, правейки дъската стабилна и твърда. Оборудваме ви и с дъски Fanatic с оптимизирана рокерска форма, както и с вдлъбната форма на палубата за по-голям комфорт. Цените на професионалните дъски за крилато фолио варират в зависимост от размера или използваната технология. Ще намерите някои модели от 3500 до 5000 хиляди, а най-скъпите продукти са на цени от 6000 до дори повече от 10 000. 

Комплектът за крилато фолио се състои не само от дъска, но и от крилато фолио, без което би било невъзможно да се плува във водата. Изберете правилното оборудване, за да плувате удобно и безопасно. 

Подробна информация Описание