Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Аксесоари за уинг фойл

Аксесоари за фолио Wing - правилният избор в Sportano.bg

Wingfoiling е все по-популярна форма на воден спорт, която съчетава елементи от сърф, кайтсърф и уиндсърф. Изисква специално оборудване, което ще осигури стабилност, контрол над крилото и правилна настройка за метеорологичните условия. В допълнение към дъската и крилото, важни са и аксесоарите, които улесняват практикуването на този спорт и подобряват качеството на изживяването във водата. В Sportano.bg ще намерите висококачествени аксесоари за фолио за крила от професионални марки като Trickboard, SKYWATCH, DUOTONE, Ozone или ION.

Balance board - перфектният аксесоар за уингфолинг

Балансбордът е аксесоар, който ще ви помогне да подобрите стабилността си и да увеличите прецизността на вашите маневри. Благодарение на него можете да тренирате баланса си на сушата и след това да пренесете тези умения във водата. Дъските за баланс обикновено са малки и удобни, така че лесно можете да ги носите и практикувате на различни места.

Анемометър - ключов елемент от оборудването на wingfoil

Анемометърът е инструмент, който помага да се определи посоката и силата на вятъра. Това е ключов инструмент за всеки wingfoiler, тъй като ви позволява да изберете правилното крило и да регулирате настройката към метеорологичните условия. Благодарение на анемометъра можете да планирате прецизно сесията си във водата и да се насладите на по-добър контрол върху вашето оборудване.

Leash for wingfoil - защита срещу загуба на екипировка при падане

Каишката за крилото е елемент предпазващ от загуба на екипировка при падане във водата. Това е еластична лента, която ви свързва с дъската и крилото. При силен вятър и високи вълни закрепването на каишката е особено важно. Това ще ви спести от необходимостта да плувате зад екипировката си, за да я вземете.

Wingfoil трапец - как да изберете правилния за вашите нужди?

Трапецът е елементът, който ви свързва с дъската и крилото. Благодарение на него можете да пренесете тежестта от ръцете към бедрата, което улеснява маневрите и намалява умората. Когато избирате правилния трапец, трябва да обърнете внимание на неговия размер и удобство при носене. Важен фактор е и неговата издръжливост и материалът, от който е изработен.

Wing boom - какво е това и как работи при wingfoiling?

Стрелата е метална или дървена пръчка, която свързва крилото с трапеца. Неговата задача е да прехвърли силите, действащи върху крилото, към трапеца и да улесни управлението му. Бумът също ви позволява да регулирате напрежението на въжетата, което влияе върху ъгъла на крилото и скоростта на движение по водата. Когато избирате подходящата стрела, обърнете внимание на нейната дължина, тегло и здравина, които са съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания на всеки крилокрил.

Подробна информация Описание