Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Аксесоари за велосипедни обувки

Аксесоари за велосипедни обувки - изберете правилните в спортен магазин Sportano  

Категорията "Аксесоари за велосипедни обувки" на Sportano.bg предлага най-добрите продукти от известни марки, ценени от любителите на колоезденето по целия свят. Изберете вложки, калъфи и блокове за обувки за колоездене, съобразени с индивидуалните нужди. 

Калъфи, подложки, ароматизирани сашета - с кои аксесоари за велосипед си струва да се снабдите? 

За да поддържате обувките за колоездене функционални и в добро състояние, си струва да използвате подходящи аксесоари, благодарение на които тази важна част от гардероба на всеки колоездач ще остане с него по-дълго време.  

Калъфи за велосипедни обувки 

Калъфът за обувки за велосипед ще улесни транспортирането и съхранението на обувките ви, а също така ще има положителен ефект върху живота на обувките ви. Освен това тя ще предпази другото оборудване и дрехите за колоездене от замърсяване по време на транспортиране, например след каране в дъждовно време по кален терен. 

Стелки за велосипедни обувки

Стелките за обувки за колоездене допринасят за комфорта при каране и намаляват риска от болки или наранявания, причинени от каране на дълги разстояния или от профила на стъпалото. Подходящо подбраните стелки гарантират добра опора на стъпалото, равномерно натоварване и позволяват да се избегнат неприятни ожулвания, мазоли и наранявания, получени в резултат на претоварване поради неправилна работа на тази част от долните крайници.  

Блокове за велосипедни обувки

Блоковете за велосипедни обувки се използват в системата за кликане SPD или SPD-L и се разделят на версии съответно за MTB или шосейни обувки. Важен въпрос е т.нар. работен клиренс (дава се в скала от няколко градуса, например нула или четири градуса), т.е. обхватът на движение на крака напред/назад, когато обувката е закопчана. Тя трябва да се подбира според индивидуалните биомеханични характеристики (напр. болки в коляното, напрегнати мускули, травма и др.). 

Ароматизирани сашета за велосипедни обувки

Те ще премахнат лошите миризми, влагата и развитието на бактерии, така че да можете да се наслаждавате на любимия си чифт обувки за колоездене в продължение на няколко сезона. Ароматните сашета са подходящи за всички видове обувки и се предлагат в широка гама от аромати, така че можете успешно да ги съчетаете с индивидуалните си предпочитания. За да могат пакетчетата с аромати за обувки за колоездене да вършат своята работа, е достатъчно да ги поставяте редовно в обувките след тренировка или състезание. Те ще бъдат особено полезни след края на сезона, когато замените зимните обувки с по-леки версии. 

Аксесоари за обувки за колоездене - на какво да обръщаме внимание, когато ги купуваме? 

За стелките за велосипедни обувки изберете правилната височина на профила в зависимост от височината на свода на стъпалото. Предлагат се модели с висок, среден и нисък профил (например за ездачи с плоско стъпало). Правилно поставената стелка ще намали риска от болки в стъпалата или коленете. Можете да изберете термоизолиращи стелки, които се адаптират към стъпалото на потребителя (напр. от EVA пяна). Обърнете внимание на правилния размер и прилягане на обувките за колоездене, както и на подсилването на петите и средната част на стъпалото. 

Интересувате ли се от покривала за обувки за велосипеди? Изберете аксесоар, който отговаря на размера и профила на обувките ви. Можете да изберете покривало с цип или с форма на торба (например от дишаща полиестерна мрежа). Уверете се, че е изработен от траен, влагоустойчив и устойчив на повреди материал (напр. полиамид). Уверете се, че покривалото има удобна дръжка за лесно пренасяне, вентилационни отвори и цип по цялата дължина (по-лесно се опакова). 

Когато избирате блокове за обувките си за колоездене, обърнете внимание на съвместимостта им с обувките и педалите. Уверете се, че имат гумен слой за по-голям комфорт при ходене. 

В Sportano.bg сме събрали необходимите аксесоари за обувки за колоездене, за да осигурим подходяща защита и комфорт на всеки любител на колоезденето. Възползвайте се от бързата доставка в рамките на 24 часа и възможността за връщане до 30 дни. 

Подробна информация Описание