Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

ММА тениски и рашгарди

Рашгардове - намерете удобен и издръжлив модел в магазин Sportano 

За тези, които се занимават с бойни спортове или други дейности, е важно да изберат правилното облекло, което осигурява комфорт, ефективно отвеждане на влагата и защита от дразнене. Подходящ избор би бил рашгард, който е подходящ за широк спектър от дейности и тренировки, като същевременно е удобен и прилепнал към тялото. В офертата на спортния магазин Sportano.bg ще намерите дамски и мъжки рашгард от доказани марки като Venum, Ground Game, EVERLAST, MANTO, Octagon, Pitbull West Coast, Protest, KSW или Hayabusa.  

За ММА, фитнеса и извън него - предпазните жилетки са полезни по-често, отколкото си мислите 

Какво е рашгардът - много хора си задават този въпрос, тъй като този тип облекло се използва най-често по време на бойни спортове. Това не е нищо повече от специална тренировъчна тениска, която е изработена от висококачествени материали, предназначени да предпазват от прекомерно изпотяване и протриване. В резултат на интензивни физически упражнения тялото се поти и може да се появи протриване или дразнене. Каската ефективно предпазва от дискомфорт по време на тренировка, поради което е толкова често носена по време на тренировки за бойни спортове, като ММА или във фитнес залата. Тениската се използва често и при водни спортове, както и при дейности на открито.  

Защитата за ММА е опция за тениска за бойни спортове, при които раздразненията и ожулванията са много чести, така че правилното облекло е от съществено значение. От друга страна, предпазната жилетка за фитнес залата не ограничава движенията по време на интервални и силови тренировки. Гащеризонът приляга плътно към тялото, така че не причинява дискомфорт по време на тренировка. 

Рашгард и неговият избор 

Тениската за предпазване от протриване и надраскване е проектирана да предпазва от протриване и надраскване, като същевременно е изработена от дишащи материали. Това позволява на кожата да диша по време на интензивни тренировки, а материята ефективно отвежда влагата. В гамата ще откриете гащеризон с дълъг ръкав и гащеризон с къс ръкав и ще изберете подходящия модел според нуждите си и вида дейност. Мъжкият рашгард с дълъг ръкав и дамският рашгард с дълъг ръкав обикновено са модели за интензивни тренировки по бойни спортове, докато продуктите с къс ръкав са предназначени за тренировки във фитнеса или дейности на открито.  

Правилната тениска трябва да има плоски и подсилени шевове и да приляга добре към тялото. Важно е да изберете правилния размер, който да не е твърде малък, но и твърде голям, което ще доведе до накъдряне на плата. Освен това твърде обемистият предпазител може да затруднява движението и да не изпълнява предназначението си. Този тип облекло се отличава и с многобройните си цветови и графични варианти, като можете да намерите патриотичен рашгард, рашгард "Dragon Ball", рашгард "Marvel" или рашгард "Moro".  

Решаваща жилетка за деца  

Тренира ли вашето дете бойни спортове или обича да играе различни спортове? Изберете детски гащеризон, който осигурява максимално ниво на комфорт и защита срещу протриване и дискомфорт по време на тренировка. Когато избирате детска предпазна жилетка, изберете модел, изработен от дишащи и висококачествени материали, които ще намалят до минимум протриването, но все пак ще осигурят правилна циркулация на въздуха. Ето защо е най-добре да изберете термоактивни модели, които ще ви предпазят и от изстиване, ако детето ви тренира при неблагоприятни условия.  

Когато избирате, обърнете внимание на правилното прилягане на тениската за размера и височината на детето ви, така че то да се чувства удобно по време на всяка дейност. Този тип дрехи са идеални за деца за тренировки по BJJ, MMA, борба, колоездене, трекинг или гимнастика. 

Марки, предлагащи качествени предпазни средства 

В магазина Sportano.bg ще намерите висококачествени мъжки и дамски рашгардове от доказани марки като Ground Game, EVERLAST, MANTO, Octagon, Protest, Hayabusa и KSW. В офертата на нашия магазин ще откриете гащеризон Pitbull West Coast, изработен по технологията 4-WAY STRETCH, т.е. издръжливо трико, което се разтяга във всички посоки. Освен това някои модели са проектирани с термоактивна и бързосъхнеща материя. От друга страна, Venum rashguard е тениска с компресивна форма и технология Venum Dry, която отлично отвежда влагата по време на тренировка.  

Подробна информация Описание