Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Oakley

Oakley

Произходът на марката Oakley датира от 1975 г., когато основателят Джим Джанард създава иновативна форма на дръжки за кормило за мотокрос, която бързо завладява пазара. Днес марката е специализирана в спортни стоки като слънчеви очила и скиорски очила, но също така и в часовници, ръкохватки и закопчалки, както и раници и ботуши 

Продуктите на марката Oakley се произвеждат с помощта на най-съвременни технологии, като High Definition Optics® и Oakley Dual-Peripheral , и се използват от спортисти в широк спектър от спортове. Широката гама на Oakley взема предвид професионалните велосипедисти, както и скиорите и сноубордистите. През 1980 г. марката пуска на пазара първите си очила с О-образна рамка, а само три години по-късно вече е разработила специализирани ски очила, които преобръщат дотогавашния подход към производството им. 

Победата на посланика на марката, колоездача Грег Лемонд, в Тур дьо Франс също е важна за формирането на репутацията на Oakley на спортния пазар. Оттогава Oakley продължава да разработва и предлага все по-нови модели очила, както и други иновативни продукти за спортисти. Днес марката е включила в гамата си и висококачествени модели слънчеви очила за ежедневието, които удовлетворяват хиляди потребители със своето качество и уникален дизайн. 

Подробна информация Описание