Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Nike

Nike

Историята на марката Nike датира от 1964 г., когато нейните основатели Уилям Бауърман и Фил Найт решават да започнат бизнес, наречен Blue Ribbon Sports. Първоначално основателите разпространяват предимно японски обувки, но само пет години след старта изоставят тази идея и преименуват марката на Nike, което е препратка към богинята на победата. Оттогава има голям интерес към новия производител на пазара и спортисти като Илие Настасе започват да използват продукти на Nike. Днес марката Nike е един от най-големите производители на спортни обувки, тренировъчно облекло и други функционални аксесоари. 

70-те и 80-те години на миналия век са периодът на разцвет на технологичните разработки на Nike. Тогава е създаден революционният модел Nike Waffle Trainer, както и модерната патентована газова омекотяваща система в подметката. През 1982 г. са разработени първите обувки Nike Air Force, а три години по-късно марката става известна със сътрудничеството си с известния баскетболист Майкъл Джордан, в резултат на което се появява нова линия обувки: Nike Air Jordan. През 90-те години на миналия век Nike започва да завладява и пазара на улично облекло, за да се превърне в една от най-разпознаваемите марки в индустрията през 2000-те години.  

Nike също не е безразлична към проблемите на околната среда. С оглед на това беше създадена новата екологична колекция Nike Considered. 

Nike е една от световните марки, която предлага широка гама от качествени и иновативни продукти, предназначени както за начинаещи и напреднали спортисти, така и за всички, които залагат на комфорта и уникалния стил. 

Подробна информация Описание