Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ски щеки

Ски стикове от най-добрите марки на Sportano.bg 

Магазин Sportano предлага най-доброто оборудване за зимни спортове, включително различни видове ски. Предлаганите в нашата оферта ски стикове са надеждна опора по време на активност на склона от производители от световна класа за потребители на всички нива. Експертите на ценните марки се грижат за всички детайли, които гарантират комфортно и безопасно каране на ски при всякакви условия. 

Sportano.bg предлага ски палки, предназначени за специфичен стил на каране, които можете да приспособите към нивото на уменията си и индивидуалните си предразположения. Тоягите за ски бягане, спускане и ски са изработени от най-леките материали, за да подобрят комфорта ви на склона. 

Видове ски стикове: какъв да изберем според стила на каране?

Ски стиковете се характеризират с широк спектър от приложения. Те са идеални в началото на ски приключението на склона, като увеличават стабилността и баланса на неопитните ентусиасти. Опитните скиори също ги използват, за да увеличат скоростта си и да станат по-гъвкави при каране на ски. Ски стиковете са един от основните елементи от екипировката на скиорите и скиорите бегачи, благодарение на които можете да прекосявате заснежените маршрути по-ефективно и с по-малко усилия. На Sportano.bg можете да намерите ски пръти за спускане, ски туризъм и ски бягане, които ще ви позволят да получите още по-голямо удоволствие от зимните дейности и най-добрата поддръжка на оборудването благодарение на работата на ски експертите. 

Пръчки за ски бягане

Пръчките за ски бягане в Sportano.bg са аксесоари от най-добрите производители, които се фокусират върху функционалността. Офертата включва оборудване с ергономични ръкохватки, съвместимо с ръкавици и ленти за задействане. Конструкциите, изработени от леки и издръжливи материали, като например въглеродни влакна или композитни материали с техните добавки, ви позволяват да преодолявате комфортно пътеките и собствените си граници с удовлетворяващи резултати. 

Пръти за ски спускане

Търсите вълнуващо изживяване по пистите? Изберете стикове за ски спускане и се насладете на безопасно каране с главозамайваща скорост. Sportano предлага прецизно оборудване от марки като Dynastar, Head, Salomon и Leki. Пръчките за ски спускане се отличават с ръкохватки за потискане на вибрациите, предпазни примки, стоманени накрайници и сменяеми пластини, така че можете да избирате от широка гама продукти Sportano, съобразени с вашите нужди. 

Ски стикове

Изработени от алуминий и най-висококачествени въглеродни влакна, ски палките Skit, предлагани от Sportano.bg, са идеални за трудни изкачвания и бързи спускания. Системата за бързо регулиране Speed Lock гарантира регулиране според височината ви, а стабилността е гарантирана от заключващи технологии като системата Pressure Lock. Допълнителни предимства на аксесоарите са профилираните дръжки и широките, залепващи плочи. 

Как да избера ски палки според ръста си? Най-важните правила

Как да изберем палки за ски бягане? В офертата на Sportano.bg ще намерите модели с различни дължини, които можете да приспособите към предпочитания от вас стил. При карането на ски с кънки пръчките не трябва да надхвърлят линията на ушите или носа, а при северните ски оптималната дължина е до раменете. Как да съчетая палките със ските при спускане или ски туризъм? Направете изчисленията. Умножете височината си в см по ⅔, закръглете я и ще намерите в Sportano.bg пръти, които са напълно подходящи за вашите ски умения. 

Подробна информация Описание