Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Игри и забавления

Игри и дейности - гаранция за страхотно забавление в магазин Sportano 

Прекарването на време в игри на открито или на закрито с любимите хора е чудесен начин за игра. В категорията "Игри и забавления" на Sportano ще намерите широка гама от продукти за развлекателни дейности както на закрито, така и на открито. В нашия магазин Sportano можете да се снабдите с футболна маса, градински батут, плажни принадлежности или комплект за игра на булес. Изберете подходящите продукти от професионални марки като Jumpi, HUMBAKA, JOBE, inSPORTline, EXIT, Hudora, Urbogym, Spokey или Slackers.  

На кои игри и играчки си струва да заложите? 

Когато избирате подходящо оборудване за игри, може да помислите за футбол на маса, който осигурява невероятно игрово изживяване и доста вълнуващи моменти. Те имитират футболен мач и с помощта на специални палки вкарвате голове в противниковия отбор. Играта изисква не само концентрация, но и рефлекси, прецизност на движенията и ловкост. Това е страхотно забавление за цялото семейство, в което можете да играете с няколко души. Ако търсите подходящото оборудване за забавление на открито, градинският батут ще бъде чудесен избор. Предлагат се в различни размери, често оборудвани със стълба и мрежа на закрито или на открито, за да се предпазят децата по време на скачане. Детският батут за градина е чудесно занимание, което се грижи и за двигателното развитие на вашето мъниче. За тези, които обичат да прекарват времето си край водата, всички аксесоари, като матраци за плуване, плувки или плувни пръстени за деца, ще бъдат подходящи. Плажните игри ще бъдат допълнени с фризби, хвърчило или плажна топка за игра.  

Друга форма на забавление може да бъде играта на буле, която включва хвърляне на метални топки най-близо до целта, която обикновено е топка (дървена или пластмасова), известна като касичка.  

Как да изберем игри и играчки, които гарантират най-висока степен на безопасност? 

Ако решите да купите батут за деца, проверете рамката на продукта, която е основно отговорна за безопасността. Здравината и дебелината на отделните компоненти са от съществено значение, а всички остри части трябва да бъдат покрити с пяна или капак. При избора на батут трябва да се вземе предвид максималното натоварване, което, когато продуктът се използва и от възрастни, е изключително важен параметър. Мрежата за батут е задължителна, ако я използват деца, тъй като тя предпазва от падане и удари при скачане. Съобразете размера на батута в градината или вкъщи с пространството, като първите модели могат да достигнат до 300 см в диаметър. 

Когато избирате маси за джаги за деца и възрастни, обърнете внимание на размерите на масата, както и на нейното тегло, тъй като стабилната маса няма да се движи по време на динамичните движения на пързалките. На свой ред регулирайте височината на масата в зависимост от приложението. Ако играят възрастни, оптималната височина е около 70-100 см. От друга страна, детските маси за джаги обикновено са модели с регулируема височина на краката. Масата за джаги може да се постави както на открито, така и на закрито, като просто трябва да съобразите размерите на продукта с размера на помещението, за да можете да играете свободно с близките си.  

Приспособете други аксесоари, като например буле, фризби или матраци за плуване, според нуждите си. Всички продукти, които се използват от деца, трябва да се характеризират със здрава конструкция и комфорт, като същевременно се гарантира безопасността по време на употреба. 

Оборудване и играчки за крайбрежието - какво да изберем? 

Когато температурата навън показва високи стойности, си струва да заложите на забавлението край водата, което може да бъде съчетано не само с плаж, но и с водни спортове. Ако отивате във водата, задължително вземете със себе си матрак за плуване или колело за плуване за детето си, за да можете да прекарате времето си във водата безопасно и удобно. В Sportano ще откриете широка гама матраци за плуване в много размери и цветови варианти. Можете също така да се снабдите с плувки за дърпане на въже, които обикновено са за един човек или дори за двама или трима души. Това е чудесно водно забавление за цялото семейство. Играта с плажна топка, хвърчило или фризби също е подходяща за плажа.  

В Sportano предлагаме широка гама от продукти в категорията "Игри и забавления", така че разгледайте всички модели и изберете подходящото оборудване за вас и цялото семейство. Нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете подходящото оборудване. 

Подробна информация Описание