• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen е норвежка марка с традиции, основана още през 1877 г. от моряка Хели Хуан Хансен. Първоначално облеклото на марката е предназначено изключително за моряци и яхтсмени и се характеризира преди всичко с отличните си водоотблъскващи свойства.

Компанията бързо става призната в своя сектор и постига невероятен успех. Още през 1970 г. в продуктите на марката се използва иновативният материал LIFA®, който има терморегулиращи свойства и отвежда влагата дори по време на интензивни физически упражнения. С течение на времето марката започва да разширява асортимента си, като включва и спортно облекло и обувки за бегачи, планинари и скиори. Днес Helly Hansen е един от най-разпознаваемите производители на спортно облекло за открито в света.

Успехът на марката е изграден през годините от екип от експерти, които са разработили най-съвременни технологии, които могат значително да подобрят комфорта на спортистите. Сред най-добрите иновации на марката са системата за регулиране на температурата H2Flow® и емблематичната водоустойчива мембрана Helly Tech®, използвана най-вече при якетата и обувките.

Спортните обувки с логото на Helly Hansen също заслужават специално внимание. Те се отличават с отлично сцепление със земята, омекотяване на всяко движение, терморегулиращи свойства и водоустойчивост. Различните модели обувки са идеални както за планински преходи, така и за бягане.

С продуктите на известната марка Helly Hansen можете да съберете висококачествена спортна екипировка, която се справя и при най-взискателните условия. В Sportano.bg ще намерите ски якета, потници, панталони, ботуши и дори бъбреци и пътни чанти от Helly Hansen.

Подробна информация Описание