• Безплатна доставка
 • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
 • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Стойки за набиане и кофички

Продукти: 23

View as
 1. Sveltus Chin Up Rack черен 2613
  90,00 лв.
  82,00 лв.
  OS

  1

 2. Sveltus Chin Up Rack Premium Orange 2614
  210,00 лв.
  184,00 лв.
  OS

  1

 3. Pure2Improve Doorgym Bar черен 2828
  26,00 лв.
  24,00 лв.
  OS

  1

 4. Pure2Improve Gymbar черен 2827
  43,00 лв.
  41,00 лв.
  OS

  1

 5. Pure2Improve Chin-Up Bar Medium black 3912
  86,00 лв.
  82,00 лв.
  OS

  1

 6. Удължител Spokey Relever1 черен 928098
  30,00 лв.
  24,00 лв.
  62-100 см

  1

 7. Удължител HMS Dd200 черен 17-45-030
  30,00 лв.
  От 30,00 лв.
  65-100 см 90-130 см

  2

Щанги за упражнения Sportano: ефективна тренировка у дома!   

В Sportano ще намерите богат избор от висококачествени щанги от световни производители на фитнес оборудване като: HMS, Pure2Improve, Body Sculpture и BenchK. С това оборудване не само ще тренирате гърба, но и ще укрепите коремните си мускули и ръцете.  

Защо да се упражнявате на лост?  

Универсалността и малкият размер са безспорни предимства на щангата, с която дори в малко пространство можете да направите ефективна тренировка за гърба, корема или гърдите. За да го инсталирате, ви е необходима само рамка на вратата.   

Като се издърпвате на лоста, не само подобрявате силата и външния вид на мускулите на гърба си, но и укрепвате мускулите на стойката, което води до по-добра стойка. Редовните тренировки с това оборудване ще помогнат за укрепване на раменния пояс, ръцете и гърдите. Ангажирането на правилните мускули зависи и от вида на захвата (надръчен или подръчен) и неговата ширина (тесен, среден или широк).  

В допълнение към собственото си телесно тегло, начинаещите могат да използват съпротивителни ленти (те ви помагат да развиете достатъчно сила, за да се издърпате нагоре), а напредналите могат да изберат допълнителни тежести.  

Бар за дома - кой да изберете?   

Когато избирате щанга за набиране на тежести, обърнете внимание на регулируемите обхвати, за да я приспособите към размерите на рамката на вратата. Колкото по-голям е обхватът, толкова повече възможности за монтиране във всяка рамка и толкова по-мобилни ще бъдете. Уверете се, че щангата има гумени краища (за да се предотврати подхлъзване) и дръжки от пяна (за да се избегнат хлъзгави ръце по време на тренировка и мазоли). Обърнете внимание на дебелината на пръчката - ако е правилно подбрана, тя ще ви позволи да я хванете удобно (палецът ви се увива около пръчката отдолу).   

Не ви ли е достатъчно да се издърпвате със собственото си тегло и искате да се упражнявате с допълнително натоварване? Изберете щанга за монтаж на стена или таван, която ви позволява да използвате до 250 кг максимално тегло (вие + допълнителен товар). Така ще се сведе до минимум рискът от падане от височина (щангата под тежък товар може да се изплъзне) и нараняване.  

Щанга за издърпване 

Удължителят е най-лесното оборудване за сила, което може да се инсталира за домашна употреба. Когато тръбата се отвинти, болтовете в краищата ѝ се притискат към стената/оградата и създават триене, за да предотвратят падането/изплъзването на оборудването. В Sportano предлагаме регулируеми по дължина щанги, за да можете лесно да ги впишете в домашната си фитнес зала.  

Многофункционален лост за набиране на тежести   

Многофункционалната щанга за набиране на тежести може да се закрепи за стената или тавана. Обикновено тя има прост дизайн или допълнителни извивки, които разнообразяват тренировката ви.   

Когато купувате бар за стенен монтаж, внимавайте да използвате дълги скоби (около 50-60 см за удобно разстояние от стената) и изберете модел с отвори за 6 винта (това ще осигури правилна стабилност на оборудването). Когато става въпрос за лост за монтаж на таван, обърнете внимание на неговата товароносимост (максимална товароносимост на теглото на потребителя + всякакво допълнително тегло).   

Гамата щанги за набиране на тежести на Sportano е изработена от висококачествена стомана с дълъг живот, което ви позволява да се съсредоточите върху дългосрочните си планове за силово обучение. 

Подробна информация Описание